Рівно три роки тому відбулося весілля скандальної королівської пари принца Гаррі і Меган Маркл

19.05.2021, 11:15

19 травня біля принца Гаррі і Меган Маркл зазначається дата - вони святкують триріччя сімейного життя. Рівно три роки тому, приховували від журналістів свої відносини молодята вінчалися в каплиці Святого Георгія на території Віндзорського замку.

Незважаючи на світову популярність, принц Гаррі і Меган Маркл більше року приховували свої почуття від журналістів і папараці, дозволивши подивитися на себе разом всього раз перед заручинами. Звертають увагу, що ще жоден монарший нащадок не відносився до своєї любові з таким пієтетом і обережністю. І все ж бажання приватності принца далеко не завжди співпадало з бажанням інсайдерів і папараці збагатитися за його рахунок, так що протягом всього цього часу ми мали хоч і не зовсім чітке, але все ж цілком реальне уявлення про те, як же все-таки розвивався роман королівського холостяка з його американської подругою.

В той день через скандали в сім'ї Меган Маркл її родичів на весіллі буде дуже мало. Її батько не вивів наречену до вівтаря. Весільним батьком Меган став принц Чарльз.

Читайте АСН в Google News