Директора Житнього ринку звільнено

10.11.2015, 14:53

Мер Києва Віталій Кличко звільнив директора комунального підприємства «Житній ринок» Інну Братікову. Про це він заявив після інспекції ринку, повідомляє прес-служба міського голови.

«У Києві у комунальній власності перебувають три ринки: Володимирський, Бесарабський і Житній. За останній рік збільшилися доходи ринків. Бесарабки та Володимирського - майже на 5 млн. грн., Житнього - майже на 1 млн. грн., хоча Житній ринок у 5 разів більший за ту саму Бесарабку», - зазначив Віталій Кличко.

Мер наголосив, що є багато нарікань і з боку жителів Подолу, і з боку працівників ринку на організацію роботи на Житньому ринку.

«Тут ми бачимо абсурдну ситуацію: велика кількість торговців на вулиці перед ринком, неможливо припаркуватися, важко пройти. Водночас усередині ринку велика кількість порожніх площ. А це означає, тут немає ефективної менеджерської роботи. Директор ринку призначений для того, щоб ринок працював максимально ефективно. Вам незадовільна оцінка за результатами роботи», - звернувся до Братікової Кличко.

Читайте АСН в Google News