В Одесі педофіл ґвалтував і шантажував неповнолітніх

31.03.2021, 15:51

В Одесі відправили в СІЗО 49-річного чоловіка. Він шантажем змусив 13-річну дівчинку вступити з ним в інтимний зв'язок. У поліції є докази, що жертвами насильника були і інші неповнолітні. Інформація про це опублікована на офіційному сайті ГУНП в Одеській області.

Слідство з'ясувало, що в 2019 році одесит зареєструвався в одній з соцмереж під виглядом підлітка і додався до 13-річній дівчинці в друзі. Він випросив у неї інтимні фото, після чого почав дзвонити їй по телефону, представившись співробітником якогось органу, нібито контролюючого поширення порнографії в Інтернеті. Чоловік став погрожувати дівчинці, що розішле знімки її батькам, родичам і однокласникам, якщо вона з ним не зустрінеться. Злякавшись, дівчинка погодилася на зустріч. Чоловік прийшов до неї додому, поки її мама була на роботі, і згвалтував її.

Залякування і згвалтування тривали два роки, поки дівчинка не розповіла все своїй матері, а та звернулася в поліцію.

Під час обшуку в оселі підозрюваного поліцейські знайшли мобільний телефон і ноутбук, на яких виявили переписку з шантажем і залякуванням інших неповнолітніх дівчаток. Також на телефоні і ноутбуку знайшли порнографічні фото і відео за участю підозрюваного і дівчаток. Деяких з них правоохоронці вже розшукали і ведуть з ними слідчі дії. Дівчата зізналися, що теж познайомилися з чоловіком в Інтернете.Еслі суд визнає підозрюваного винним, йому загрожує до 15 років.

Читайте АСН в Google News