У казанському цирку агресивна слониха накинулася на робітника і зламала йому хребет

29.03.2021, 21:20

Чергова неприємна історія зі слонами сталася в казанському цирку. На цей раз масштаб куди серйозніше - одна з слоних накинулася на робітника. Про це KazanFirst розповів власне джерело.

Молода людина в цирку числиться робочим. За словами джерела, чоловік підійшов до слонисі, однак та його відкинула. 29-річний чоловік отримав дуже серйозні пошкодження. У нього діагностували струс головного мозку, перелом плеча, 2-5 ребер, 2-3 грудних хребців. Постраждалого доставили в міську лікарню №7.

Варто нагадати попередній гучний інцидент в цьому ж цирку. 21 березня під час представлення двоє слоних почали вести себе агресивно і намагалися покинути манеж через зал для глядачів. В їх страйк втрутилися дресирувальники, ніхто з глядачів не постраждав.

Увага до сварки слонів було залучено не лише в ЗМІ республіки, а й за її межами, зацікавилися наглядові органи. На місце приїхали Слідчий комітет і прокуратура Вахітовского району Казані, щоб перевірити дотримання вимог ветеринарного законодавства, в тому числі порядок і умови утримання тварин, а також забезпечення безпеки глядачів під час подібних шоу.

Пізніше в самому цирку заявили, що бійка індійських слоних Дженні і Магди могла виникнути в боротьбі за увагу дресирувальника. Через те, що в зграях у слонів матріархат, буває так, що більш молода виживає стару.

Читайте АСН в Google News