Сучасні технології на службі контрабандистів

27.03.2021, 07:00

Як повідомили Аналітичної службі новин (АСН) у Відділі комунікацій зі ЗМІ Адміністрації Державної прикордонної служби України, вчора прикордонниками Луцького загону було затримано двох волинян які безпілотником намагалися перемістити до Польщі контрабандні сигарети. При затриманні підозрюваних для запобігання їх втечі з місця злочину були проведені попереджувальні постріли.

Осіб, саме намагалися здійснити незаконну оборудку, виявили на околиці села Красноволя Ковельського району оперативні співробітники Держприкордонслужби. Чоловіки за допомогою саморобного літального апарату планували незаконно перемістити до Польщі тютюнові вироби.

На місці затримання прикордонники виявили безпілотник, пристрій для його запуску, підготовлені до «закордонному польоту» сигарети, а також позашляховик «Рендж Ровер» української реєстрації.

За даним фактом прикордонники поінформували співробітників Нацполіціі. Затримані доставлені до прикордонного підрозділу для з'ясування всіх обставин вчинення правопорушення.

Читайте АСН в Google News