Кличко пригрозив посилити обмеження

25.03.2021, 10:02

На вчорашньому брифінгу мер Києва Віталій Кличко заявив, що при невиконанні обмежувальних заходів на громадському транспорті локдаун в Києві може стати ще більш жорстким. Градоначальник не виключив повну зупинку громадського транспорту.

Дану заяву він озвучив в контексті того, що в даний момент громадським транспортом повинні користуватися тільки ті, кому необхідно добиратися на роботу.

"Давайте більш свідомо ставитися до реалій, в яких ми живемо вже більше року, розуміти всі ризики власну легковажність. Інакше якщо ситуація не покращиться, міська влада і уряд будуть приймати рішення про зупинку громадського транспорту в столиці, тоді буде більш жорсткий локдаун", - заявив Кличко.

Він також зазначив, що в минулому році велике невдоволення викликало рішення зупинити метро і введення спеціальних перепусток на наземному транспорті.

Відзначимо, обмеження на транспорті в Києві за кількістю пасажирів у салоні діють уже кілька днів, і сьогодні в столиці утворилися величезні черги. У зв'язку з тим, що люди не можуть дістатися до місця призначення, почастішали випадки блокування руху автобусів і тролейбусів.

Читайте АСН в Google News