Україна зійшла з дистанції Ліги Європи, а каталонська "Барселона" вперше за 14 років не вийшла в чвертьфінал Ліги Чемпіонів

19.03.2021, 17:00

Каталонська "Барселона" вибула з розіграшу Ліги чемпіонів сезону-2020/2021.

Підопічні Роналда Кумана зіграли внічию (1: 1) з французьким ПСЖ у матчі-відповіді 1/8 фіналу. У першому таймі Ліонель Мессі не зміг реалізувати пенальті.

У першій грі "синьо гранатові" програли парижанам з рахунком 1: 4. Таким чином, загальний рахунок протистояння - 5: 2 на користь ПСЖ.

В останній раз "Барселона" не зуміла подолати першу стадію Ліги чемпіонів в сезоні-2006/07, коли поступилася англійському "Ліверпулю".

Додамо, що "Ліверпуль" був учасником ігрового дня і повторно здобув перемогу над німецьким "Лейпцигом". Друга зустріч команд, як і в перший раз, завершилася з рахунком 2: 0 на користь команди Юргена Клоппа.

Донецький "Шахтар" програв в Києві італійській "Ромі", а київське "Динамо" на виїзді - іспанському клубу "Вільярреалу".

Обидва матчі 1/8 фіналу Ліги Європи УЄФА відбулися 18 березня.

Донецький "Шахтар" в Києві програв італійській "Ромі" з рахунком 1: 2. У "гірників" гол забив Жуніор Мораес на 59 хвилині, у "Роми" - Борха Майораля на 48 і 72 хвилинах.

У першому матчі ФК "Шахтар" програв "Ромі" з рахунком 0: 3.

Київське "Динамо" в Вільярреалі, Іспанія, програв однойменним клубу з рахунком 0: 2. Голи забив Морено на 13 і 36 хвилинах.

У першому матчі ФК "Динамо" програло з рахунком 0: 2.

Таким чином, обидві українські команди залишають Лігу Європи.

Читайте АСН в Google News