Народний синоптик пообіцяла потепління по всій Україні на середу 3 лютого

02.02.2021, 15:30

Народний синоптик Наталія Діденко на своїй сторінці Facebook розповіла, яка погод очікує Україну в середу 3 лютого. Після по справжньому зимових днів південно-західний вітер принесе в Україну потепління вже завтра в середу, і високі градуси будуть всюди. Синоптик розповіла, що буде з температурою і опадами в країні в цей день.
"Правда, тепла погода і так переважає зараз в східних областях і на південному сході. Однак в середу тепло буде всюди", - пише Діденко.

Протягом дня очікуються показники від +3 до + 9 градусів, а в Криму буде + 10 + 12 тепла. Свіже, але все ж тепліше - в північних областях. Тут від 0 до +3 тепла.

"Потепління буде сприяти таненню снігу і льоду, на дорогах і тротуарах буде некомфортно і навіть небезпечно, обережно", - додала синоптик.

Що стосується опадів, то на Заході і Півночі завтра очікується дощ і мокрий сніг, а в Карпатах - сніг. На решті території України - без істотних опадів.

У Києві в середу ймовірний місцями невеликий дощ і мокрий сніг. На дорогах вночі ожеледь, а вдень сніжна каша з калюжами. Поривчастий південний вітер. Протягом дня температура повітря в столиці підніметься до 0 ... +2 градусів.

Далі, 4 лютого в країну прийде циклон з теплою погодою і дощами. А в п'ятницю знову почнеться хвиля похолодання.

Синоптики Українського гідрометцентру на картах показали, що буде з опадами і температурою 3 лютого.

Читайте АСН в Google News