Топ−4 знака Зодиака, которые не умеют любить

03.01.2022, 18:30

Давайте поговоримо про найголовніше почуття - про любов. Однак не всім знакам Зодіаку вона встановлена. Багато абсолютно не можуть любити і дарувати це почуття своїй другій половинці.

 

Рак

Цей знак практично ніколи не відчуває такого почуття. На початку відносин у нього, може, і виникає іскра, але все це дуже швидко зникає і тане, як тільки Рак заволодіває повністю своїм партнером. Раки, здебільшого, егоїстичні і скупі на емоції. Все в їх житті йде за розкладом і з вигодою для них самих. Однак це не означає, що вони не піклуються про своїх близьких. Це вже точно ніяк не пов'язане з їх полум'ям в серці.

Водолій

Прекрасний співрозмовник, душа кампанії, уважний і оригінальний у всіх сенсах партнер, але ніколи не може зупинитися на одній дамі. Він може жити з однією, мріяти про іншу, а подобатися може третя. Водолії непостійні й легковажні. Головний для них критерій - це свобода. Відносини їм цікаві, але без зобов'язань, тому чекати від них любові на все життя все ж не варто.

Козероги

Єдина любов на все життя для Козерогів - це робота. У ній він розчиняється повністю, а все інше просто додається. Якщо їх особисте життя буде заважати роботі, то вони виберуть, швидше за все, роботу, ніж відносини. Якщо ваш чоловік - Козеріг, йому краще просто постійно, але спокійно нагадувати про себе, тому що так, як захоплюють його справи, його ніщо не захоплює.

Близнюки

Не вміють визнавати помилки, примхливий і егоїстичні. Домагаються цілей будь-якими способами. Партнер набридає Близнюкам дуже швидко, і вони з легкістю забувають про його існування. Завоювати серце Близнюків практично неможливо через багатогранності їх натури. Одночасно вони можуть бути з хорошим і поганим настроєм, любити і ненавидіти, ось тільки тому вони не можуть зациклитися на комусь одному. З іншого боку, вони вірні й віддані друзі, хоча до любові це вже не має прямого відношення.

Читайте АСН в Google News