Гороскоп на 3 грудня. Леви - не обіцяв нічого, тримайте себе в руках. Терези, прийшов час зайнятися саме тими справами, якими хочеться займатися найменше.

03.12.2020, 01:04

3 грудня 2020 року, четвер. 18, 19 місячний день, Місяць у знаку Рак ♋ Несприятливий день за місячним календарем. Досить несприятливий день, пов'язаний з виникненням несподіваних проблем, для вирішення яких потрібно проявити максимальну розважливість і стриманість.

Читайте наші гороскопи в Telegram @yourrealhoroscopeua

♈️ Овен

Астропрогноз для Овнів на 3 грудня прогнозує, що сьогодні для досягнення хороших результатів потрібно діяти самостійно. Сьогодні ви будете налаштовані дружелюбно і не захочете "гнути свою лінію". Якщо останнім часом доводиться все частіше з'ясовувати стосунки з близькими, то знайти шлях до примирення судилося саме вам.

♉️ Телець

Астропрогноз для Тельців на 3 грудня каже, що сьогодні постарайтеся не давати ходу своїм негативним емоціям. Не потрібно різко перемикатися з однієї роботи на іншу, все робіть поступово. Можна починати планувати літній відпочинок.

♊️ Близнюки

Зодіакальний прогноз для Близнюків на 3 грудня вважає, що сьогодні можна зайнятися облаштуванням житла, дрібним ремонтом і придбанням подарунків. Не варто довіряти смаку друзів: про вибір, зроблений не вами, будете з часом шкодувати. Спорт піде на користь.

♋️ Рак

Зодіак для Раків на 3 грудня говорить, що піде на користь будь-який вид благодійності. Проявляйте милосердя, не відповідайте відмовою на прохання про допомогу. День принесе багато ілюзій і провокацій, але ви зумієте відокремити правду від фантазії.

♌️ Лев

Зодіак для Львів на 3 грудня говорить, що не варто нікому нічого обіцяти, поки не розберетеся в ситуації, і не поспішайте зайняти чиюсь сторону, якщо у вашому оточенні розгориться конфлікт. Краще відкладіть важливі справи на інший час, а сьогодні займіться звичними роботами. Увечері не варто відвідувати галасливі закладу.

♍️ Діва

Зодіак для Дев на 3 грудня говорить, що варто налаштуватися на позитивний лад і не допускати в своє життя жодного ризику. Займайтеся тільки тими справами, які зовсім не викликають у вас складнощів і питань. Консультуйтеся тільки з перевіреними фахівцями, у яких є хороша професійна історія.

♎️ Терези

місяць для Терезів на 3 грудня каже, що сьогодні вкрай необхідно приступати до тих справах, які хочеться робити найменше. Постарайтеся вирішити питання, які були відкладені до кращих часів. Можуть проявити себе люди з минулого, яким знадобиться ваша послуга.

♏️ Скорпіон

місяць для Скорпіонів на 3 грудня каже, що сьогодні потрібно навчитися контролювати свої емоції. У справах досягнете успіху, за що б не взялися. Єдине, для чого даний час несприятливо, так це для фінансових операцій.

♐️ Стрілець

Загальний гороскоп для Стрільців на 3 грудня говорить, що НЕ інтелектуальна робота сьогодні піде на користь. Ви будете сповнені рішучості, готові діяти і досягати своєї мети. Нагадають про себе далекі родичі.

♑️ Козеріг

Зодіак для Козерогів на 3 грудня говорить, що в цей день самолюбство може бути уражене ставленням. Якщо бачите в чомусь несправедливість, спробуйте це виправити. Не дозволяйте кому б то не було маніпулювати вами.

♒️ Водолій

Зодіак для Водоліїв на 3 грудня каже, що в цей день навколо розгортатимуться цікаві події. На тлі стабільно високих фінансових надходжень ви зможете сформувати капітал для майбутніх проектів. Не відмовляйтеся від пропозицій, які, на перший погляд, здаються вам божевільними.

♓️ Риби

Астропрогноз для Риб на 3 грудня прогнозує, що сьогодні обіцяє вам успіх і приємне увага з боку начальства. Вас хочуть підвищити. Є шанс налагодити відносини з людьми, з якими ви довго не могли знайти спільну мову.

Читайте АСН в Google News