Клієнта сайту Миротворець із групи "Дюна" розтрощила смерть одного

29.11.2020, 13:15

У неділю 29 листопада стало відомо про кончину клавішника з групи «Дюна» Андрія Апухтіна.

Соліст і лідер групи, єдиний учасник, який входив в усі її склади, Віктор Рибін розповів про обставини смерті музиканта.

Віктор Рибін вважав Андрія Апухтіна не тільки другом, адже роки спільної роботи з покійним клавішником не пройшли для нього безслідно. Померлий музикант «Дюни» взяв участь у створенні близько ста пісень для групи і став важливою частиною колективу. Він полягав у ньому майже 30 років.

Лідер групи «Дюна» повідомив, що у Андрія Апухтіна були проблеми з серцем і з тиском. Чоловік дуже переживав через скасування концертів внаслідок епідеміологічної ситуації в країні і в світі. Віктор Рибін вважає, що покійний музикант занадто серйозно ставився до можливості виступати і відчував яскраво виражений дискомфорт через відсутність можливості ділитися творчістю наживо. Йому подобалося контактувати з публікою.

Точна причина відходу з життя Андрія Апухтіна поки не відома.

«Ми точно навіть нічого не знаємо, нам не повідомили ще судмедексперти, тому що він раптово помер на вулиці під час прогулянки просто», - оголосив Віктор Рибін.

Нагадаємо, що сімейний дует Віктора Рибіна і Наталії Сенчуковой в кінці 2019 року було занесено на сайт Миротворець за свідоме порушення кордону України і участь в пропагандистських заходах росії (країна-агресор) проти України.

Читайте АСН в Google News