Дженніфер Лопес показала частину грудей у відвертій сукні чорно-білій фотосесії

21.11.2020, 11:30

Голлівудська актриса і співачка Дженніфер Лопес знялася у відвертому вбранні для обкладинки журналу WSJ і схвилювала шанувальників. Відповідна серія фото з'явилася в її Instagram-акаунті.

На розміщених в мережі чорно-білих кадрах 51-річна знаменитість показала низ грудей в облягаючому чорній сукні з широким вирізом, який оголює частина талії і всю спину. Вартість вбрання бренду Monot становить 900 фунтів стерлінгів (90 900 рублів). У підписі до публікації, яка набрала більше мільйона лайків, Лопес подякувала видання за співпрацю.

Фанатів захопив зовнішній вигляд виконавиці. Вони написали їй компліменти в коментарях. «Боже, ти така ідеальна», «Ти неймовірна! Ікона 2020 года! Вперед, Джей Ло »,« Ти - натхнення »,« Красуня! Люблю тебе », - висловлювалися вони.

Раніше в листопаді Дженніфер Лопес знялася у відвертому образі на ліжку і схвилювала передплатників. На знімку вона відображена напівлежачи на ліжку в трусах, білій сорочці в чорну смужку і чорних лакованих ботильонах на високих підборах бренду DSW.

Читайте АСН в Google News