Зрадниця присяги Поклонська намагалася запросити італійців до Криму. Відповідь отримала відразу

18.11.2020, 09:00

Офіційна делегація з Італії не може приїхати на відпочинок до Криму.

Про це заявила член третьої комісії із закордонних справ Палати депутатів Італії від Демократичної партії Лія Куартапелле, - передає Крим.Реаліі.

«З нашої точки зору, там було порушено міжнародне право в 2014 році. І, природно, італійська офіційна делегація приїхати до Криму не має можливості. Це я відповідаю на запрошення », - пояснила Куартапелле.

Під час онлайн-засідання російського комітету з міжнародних справ з комісією із закордонних справ і питань ЄС Палати депутатів парламенту Італії, колишній російський прокурор анексованого Криму Наталія Поклонська, щодо якої в Україні розслідують кримінальну провадження про порушення законів і звичаїв війни, а так само в інших посадових злочинах (зараз вона - рядовий депутат Держдуми РФ), запросила італійську делегацію в окупований Крим «на реабілітацію після коронавируса».

«Крим відкритий для наших друзів з Італії, може бути, для реабілітації після перенесеної інфекції», - заявила змінила присяги Поклонська.

У відповідь член третьої комісії із закордонних справ Палати депутатів Італії від Демократичної партії Лія Куартапелле повідомила, що в 2014 році в Криму було порушено міжнародне право і офіційна італійська делегація на анексовані Росією півострів не поїде.

Читайте АСН в Google News