Солдат-строковик вбив кілька людей на аеродромі Балтімор в Воронежі

09.11.2020, 11:32

У Воронежі в одній з військових частин солдат імовірно вирішив свій конфлікт з товаришами по службі. Для цього він зарубав сокирою чергового офіцера і заволодів його зброєю з якого розстріляв інших бійців.

Як повідомляють ЗМІ з коментарів прес-служби Західного військового округу військовослужбовець за призовом Антон Макаров, який убив трьох товаришів по службі на аеродромі Балтімор в Воронежі, не покидав меж військової частини.
Також з'явилися подробиці нападу.

За інформацією джерела РІА «Воронеж», близько 5:20 днювальний по парку Макаров завдав удар сокирою, знятим з пожежного щита, по спині чергового частини майора Єрмолаєва, який прибув перевірити добовий наряд. Потім солдат відібрав у чергового пістолет Макарова і 16 патронів до нього і не менше трьох разів вистрілив в рядового Фірсова, за життя якого зараз борються медики. Взявши в заручники єфрейтора за контрактом КОЖОКІН (водій Єрмолаєва. - Прим. РІА «Воронеж») і ховаючись у нього за спиною, солдат пройшов в спальне розташування батальйону, включив світло, вистрілив три рази в рядового Акталіева, після чого так само три рази вистрілив в КОЖОКІН. Є версія, що метою озвірілого солдата була помста по службі через конфлікт.

Читайте АСН в Google News