ЗМІ повідомляють, що терорист підірвав себе і заручників пояс шахіда в віденському ресторані

02.11.2020, 23:16

Австрійський телеканал OE24 повідомляє, що паралельно зі стріляниною в центрі Відня злочинці взяли в заручники відвідувачів ресторану в іншому районі міста.

ЗМІ повідомляють, що терорист підірвав пояс шахіда перебуваючи поруч із заручниками. Повідомляється про 7 загиблих і безлічі поранених.

Антитерористичні підрозділи продовжують полювання на кількох підозрюваних.

Поліція Відня закликає акуратно ділитися відеокадри із стріляниною в центрі вени. У мережі багато повідомлень, що частина інформації, що поширюється - фейк.

На даний момент поліція Відня опублікувала наступні дані:

ПІДТВЕРДЖЕНО на даний момент:

  • О 20:00: зроблено кілька пострілів,
  • кілька підозрюваних, озброєних гвинтівками
  • шість різних локацій для стрільби
  • один загиблий, кілька поранених (1 офіцер включений)
  • 1 підозрюваний застрелений співробітниками поліції

 

Інформація, яка не підтверджується представниками офіційної влади наступна.

Йдеться про японському ресторані Akakiko на вулиці Маріахільферштрассе в сьомому районі. Стрілянина сталася раніше у синагоги в першому - центральному - районі Відня.

Австрійські ЗМІ в понеділок увечері повідомили про напад на синагогу в центрі Відня. Поліція підтвердила інформацію про стрілянину і повідомила, що є поранені. Телеканал OE24 з посиланням на поліцію повідомив про сім загиблих. За його даними, в цілому на вулиці недалеко від синагоги пролунало близько 50 пострілів. За даними ЗМІ, один нападник підірвався, у нього спрацював вибуховий пристрій, інші злочинці можуть бути в бігах.

 

 

 

Поліція Відня закликає акуратно ділитися відео із стріляниною в центрі Вени. У мережі багато повідомлень, що частина інформації, що поширюється - фейк

Читайте АСН в Google News