Що прогнозувала астролог навесні і як виходить насправді в ситуації з коронавірусів.

02.11.2020, 08:01

На початку всесвітнього карантину, на початку квітня місяця 220 року відомий астролог Глоба розповіла, що передбачала кризову ситуацію в кінці минулого року.

Астролог передбачала спад пандемії найближчим часом.

Прогноз вона опублікувала на своєму акаунті в YouTube. Під час самоізоляції багато людей стали звертатися до послуг астрологів і віщунів. Всіх цікавило лише одне питання - коли закінчиться карантин і як поточна ситуація вплине на життя і фінансове становище громадян.

Глоба розповіла, що своїх клієнтів вона попереджала про ситуацію, яка почалася в кінці минулого року.

«Цей період триватиме протягом року. Але треба сказати, що буде приймати різні форми », - повідомила астролог.

За словами фахівця, спад карантину почнеться з регіонів, де люди стануть повертатися до минулого ритму життя до кінця квітня. Великі міста залишаться в такому положенні трохи довше, і коронавірус там відступить лише до середини травня.

«Після 10 - 12 травня піде поступовий відкат до колишньої (докарантінной) ситуації. Я б звернула увагу на другу половину травня, початок і кінець червня », - розповіла Тамара Глоба.

Також астролог розповіла, що багато країн далеко не відразу поспішать відкрити свої кордони. Вона запевняє, що в період з 2020 по 2022 рік деякі держави стануть вводити обмеження для в'їзду бажаючих.

Читайте АСН в Google News