Спікер Палати представників Конгресу США вважає негідною поведінку Трампа на дебатах і рекомендує Байдену відмовитися від повторних

02.10.2020, 14:53

Спікер Палати представників Конгресу США, демократка Ненсі Пелосі виступила проти участі кандидата в президенти США від Демократичної партії Джо Байдена в наступних турах дебатів з нинішнім президентом Дональдом Трампом. За її словами Байден не повинен своєю присутністю легітимізувати той хаос, до якого вдається під час дебатів Трамп.

Про це повідомляє The Hill.

"Особисто я не думаю, що Джо Байден повинен вшановувати честю дебати з президентом, який не має зобов'язань щодо висловлення фактів, доказів, даних і принижує займану посаду", - сказала Пелосі.

Вона підкреслила, що і раніше вважала недоцільним участь Байдена в дебатах з Трампом, оскільки допускала, "що може статися щось подібне".

"Одного разу достатньо", - заявила Пелосі.

У той же час представники Байдена заявили, що колишній віце-президент не залишив планів щодо участі в двох наступних запланованих раундах дискусії з нинішнім господарем Білого дому.

Відзначимо, що другі дебати відбудуться 15 жовтня в Майамі, а треті - в Нешвіллі 22 жовтня.

Нагадаємо, 30 вересня відбувся перший раунд дебатів Трампа і Байдена. Дебати майже відразу перетворилися в сварку між кандидатами в президенти.

 

Читайте АСН в Google News