Американські ЗМІ стверджують, що після дебатів Трамп здав позиції

02.10.2020, 08:50

Після завершилися захворюванням президента США Трампа коронавірусів теледебатів з його основним опонентом Джо Байденом, американські ЗМІ активно проводять опитування громадської думки.

Так, згідно з опитуванням телеканалу CNBC і компанії Change Research після перших передвиборних дебатів кандидат від Демократичної партії Джо Байден випереджає чинного президента Дональда Трампа. Більшість американців також вважають, що на дебатах краще себе проявив Байден.

Про це повідомляє The Hill.

Після дебатів Байдена підтримують 54% опитаних, чинного президента і кандидата від Республіканської партії Дональда Трампа - 41%. При цьому 53% учасників опитування вважають, що на дебатах краще себе проявив Байден, 29% - що Трамп.

Крім того, 45% респондентів заявили, що Трамп на дебатах виступив гірше, ніж очікувалося, про Байдена те ж саме думають 11%.

Після дебатів тільки 2% опитаних змінили думку про те, за кого голосувати на президентських виборах. А 77% респондентів залишилися розчаровані організацією дебатів.

Опитування громадської думки проходив 29-30 вересня, в ньому взяли участь 925 потенційних виборців, статистична похибка - 3,22 процентних пункту. Результати питань про передвиборних дебатах грунтуються на відповідях 796 потенційних виборців, похибка становить 3,47 процентних пункту.

Нагадаємо, 30 вересня відбувся перший раунд дебатів Трампа і Байдена. Дебати майже відразу перетворилися в сварку між кандидатами в президенти.

Читайте АСН в Google News