У Російських ЗМІ триває паніка після можливої атаки французьким судном комплексів ППО в Коккупірованном Криму

10.09.2020, 07:15

Як раніше повідомляла Аналітична Служба Новин, раніше в мережі з'явилася інформація, що увійшов у Чорне море французький корабель радіоелектронної розвідки "Dupuy de Lome", перебуваючи на значній відстані про суші, здійснив атаку позицій російських С-400 на території окупованого Криму, виконавши постановку перешкод на певних частотах.

Щоб виправити конфузно ситуацію, російські пропагандистські ЗМІ усіма силами почали і спростовувати ці твердження, і висміювати французів, намагаючись знецінити своїх візаві. Однак видно, що дане питання в контексті майбутніх навчань "Кавказ-2020" сильно турбує російську сторону.

Коментатори, у яких ЗМІ беруть інтерв'ю розповідають про те, що Росія може / могла відповісти, та так, що .... Правда ніхто з них не говорить - чому ж так і не застосувала зусиль для придушення роботи французького військового судна.

Вони знахабніли настільки, що зараз з України літають B-52, в Чорному морі проходять навчання, в повітряному просторі все частіше і частіше з'являються літаки-розвідники. Але я все одно думаю, що французький корабель наші пропустили і самі його сканували, коли той підійшов ближче. До того ж наші кошти РЕП при необхідності можуть «згасити» Dupuy de Lome за дві секунди. Ситуація в Сирії показала, як це відбувається: придушуються безпілотники, крилаті ракети, просунуті системи у військових літаків. Те ж саме могло статися і з кораблем. Ну, і я вже не кажу про наші середні розвідувальні кораблі, судна зв'язку проекту 18280 типу «Юрій Іванов», - заявив Валерій Дандикін в інтерв'ю «ФАН».

Читайте АСН в Google News