Гороскоп 9 вересня: Раки - вам повернуть всі борги, Леви - не переешьте солодкого

09.09.2020, 00:04

9 вересня 2020. 21, 22 місячний день. Місяць у знаку Близнюки. Сприятливий день за місячним календарем. День творчої та фізичної активності. Корисна колективна робота, всілякі поїздки або подорожі. Корисні водні процедури, повітряні ванни і будь-які фізичні вправи.

Читайте наші гороскопи в Telegram @yourrealhoroscopeua

♈️ Овен

Астрологи для Овнів на 9 вересня говорять, що у вас з'явиться шанс придбати корисні зв'язки і знайомства, почати спільний проект. Майте в запасі кілька варіантів вирішення проблем, так ви уникнете фіаско. Не бійтеся розслабитися і трішки побешкетувати.

♉️ Телець

Загальний гороскоп для Тельців на 9 вересня говорить, що найближчим часом вас можуть очікувати нові романтичні захоплення. Не варто грати чиюсь роль, залишайтеся вірні собі і своїм принципам! Будьте готові відстоювати професійні інтереси.

♊️ Близнюки

Загальний гороскоп для Близнюків на 9 вересня говорить, що сьогодні в силу роботи доведеться досить довго спілкуватися з людиною, яка вам просто не цікавий. Тим самим ви покажіть колегам свій високий рівень дипломатії і дасте хороший урок. Демонструйте службовий навчання і високий професіоналізм, з радістю беріться за додаткові зобов'язання.

♋️ Рак

Зірки для Раків на 9 вересня пророкують повернення кармічних боргів. Як тільки зробите що-небудь непристойна, відразу ж отримаєте покарання. Беріть участь в групових обговореннях на роботі, щоб не доводилося все дізнаватися останніми.

♌️ Лев

Астропрогноз для Львова на 9 вересня прогнозує, що сьогодні приємні новини особистого характеру вийдуть на перше місце, тому буде важко сконцентруватися на роботі. Не варто відкривати плани незнайомій людині, навіть якщо він здається нешкідливим і дуже приємним. Не зловживайте солодким, можете нашкодити зубам.

♍️ Діва

Зірки для Дів на 9 вересня радять ви можете важко справлятися з емоційними навантаженнями. Деякі речі можуть не просто здивувати, але навіть шокувати. Але не приймайте поспішних рішень.

♎️ Терези

Астропрогноз для Терезів на 9 вересня пише, що в цей день вам доведеться робити вибір між "чорним" і "білим", без жодних напівтонів. Зустріч, на яку ви робили велику ставку, нарешті відбудеться. В роботі доведеться бути більш універсальними, можливо, потрібно буде зробити те, до чого ви не звикли.

♏️ Скорпіон

Зодіакальний прогноз для Скорпіонів на 9 вересня вважає, що сьогодні в питаннях, які здаються другорядними, краще задовольнятися малим. Якщо почнете розширювати вимоги до них, то не залишиться часу на важливі справи. Коли всім захочеться банально відпочити, вам в голову почнуть приходити різні божевільні ідеї.

♐️ Стрілець

Зодіак для Стрільців на 9 вересня говорить, що сьогодні потрібно бути доброзичливими і спокійними. Не з'ясовуйте відносин з улюбленими людьми, тримайте себе в руках, інакше нашкодите самі собі. Бажано деякий час провести порізно, щоб розібратися з подальшими планами на життя.

♑️ Козеріг

Гороскоп для Козерогів на 9 вересня стверджує, що сьогодні сьогодні ви можете проявити нетактовність до співрозмовника, або просто незаслужено образити людину. Тримайте себе в руках, навіть якщо хтось витончено намагається виводити вас із себе. Не варто довіряти обіцянкам людей, особливо тим, що давалися під впливом алкоголю.

♒️ Водолій

Місяць для Водоліїв на 9 вересня говорить, що сьогодні не варто переживати через дрібних невдач. Займіться корисним і відволікаючим справою. Зміни торкнуться багатьох сфер, і ваше особисте життя в цьому плані теж може бути не винятком.

♓️ Риби

Зодіак для Риб на 9 вересня говорить, що даний день сприятливий для розважальних заходів, а також для зустрічей і переговорів. Більше часу знадобитися на рішення робочих питань, але результатом будете задоволені. Порадуйте всю сім'ю смачною вечерею.

Читайте АСН в Google News