Медсестра зробила собі губи, з-за яких не видно обличчя, але ще більше вражає її груди

04.09.2020, 14:42

31-річна Тара Джейн Макконахі з Мельбурна, Австралія, витратила на пластичні операції близько $ 100 тис. (≈ 7,4 млн руб.). Дівчина п'ять разів збільшувала груди, вставила імплантати в сідниці, встановила вініри, зробила ринопластику, а доповнює картину філлерамі і ботоксом. Але візитною карткою брюнетки стали великі пухкі губи, які відразу впадають в очі.

У своєму інстаграме, де близько 85 тис. Передплатників, дівчина називає себе покращеною версією Барбі, випущеної обмеженим тиражем. Вона викладає пікантні знімки, вихваляючись роботою пластичних хірургів. Нещодавно вона також завела акаунт на OnlyFans, де фото ще відвертіше і до того ж приносять Тарі гроші. За словами брюнетки, за перші три дні на сайті вона заробила $ 10 тис., Пише Daily Star.

Тара не приховує, що пластичні операції перетворилися для неї в залежність. Вона з нетерпінням чекає закінчення пандемії, щоб відправитися за кордон за новими трансформаціями. Медсестра планує зробити груди ще більше, а талію - миниатюрнее за допомогою видалення ребер. Також вона хоче змінити колір і форму очей.

Австралійка вважає, що її трансформація принесе їй ще більше грошей і шанувальників. І зазначила, що відчуває себе набагато молодше, ніж є.

Читайте АСН в Google News