Аваков пригрозив політикам дати по лобі

28.08.2020, 00:30

Після резонансної провокації ввечері четверга 27 серпня на трасі Київ-Харків в районі міста Люботина де був зупинений автобус з представниками організації "Патріоти за життя" парламентарія Іллі Ківи з боку керівництва атакованих представників організації надійшло кілька гучних заяв.

Ківа заявив про загибель і викраденні двох чоловік. Так само були заяви про загибель кількох осіб, що моментально було підхоплено телеканалами близькими до атакованим молодикам.

Однак в поліції Харківської області вже встановили деталі події. Відомо, що невідомі на авто Mitsubishi заблокували рух мікроавтобуса Mercedes, де їхали представники ГО "За життя", і змусили зупинитися, після цього розгромили мікроавтобус і між їхали і атакували сталася сутичка. Нападники втекли.

Через кілька годин Міністр внутрішніх справ Аваков опублікував в своєму twitter повідомлення, в якому сповістив, що в зіткненні ніхто не загинув, всі отримали легкі пораненнями. Однак відкритим текстом пригрозив політиканам, що затіяли це - дати по лобу.

Читайте АСН в Google News