У Воронезькій області п'ятеро загинули після падіння в вигрібну яму

24.08.2020, 13:55

РОСІЯ. Воронеж. 24 серпня. Як повідомляють російські засоби масової інформації, жахлива подія сталася в радгоспі одного з районів Воронезької області. П'ятеро людей, серед яких двоє дітей, загинули, провалившись у вигрібну яму, повідомили ЗМІ з посиланням на повідомлення місцевої адміністрації і джерела в силових відомствах. Трагедія в радгоспі Новоусманского району в Воронезької області.

Подробиці події розповіли в регіональному управлінні СК РФ.

В одному з будинків селища радгоспу "Воронезький" жила багатодітна сім'я: чоловік і жінка і четверо дітей. У неділю ввечері трирічна дочка наступила на незакріплений люк вигрібної ями і провалилася вниз. Мати, побачивши це, стрибнула за нею. На допомогу їм кинулася восьмирічна дочка, а за ними - глава сімейства.

Потім на шум прибігли сусід і його син, які теж вирішили спуститися в вигрібну яму. Дитина померла, чоловіка вдалося врятувати. Він знаходиться в реанімації з діагнозом "Отруєння метаном".

"Слідчими органами Слідчого комітету РФ по Воронезькій області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.109 КК РФ (спричинення смерті по необережності), за фактом загибелі двох дітей і трьох дорослих в селищі радгосп" Воронезький "Новоусманского району Воронезької області ", - йдеться в повідомленні СК.

У загиблих батьків також залишилися дві дочки 10 місяців і шість років, якими займуться органи опіки та піклування.

Читайте АСН в Google News