Зеленський розповів правду про сина, яку приховував довгий час

21.08.2020, 13:10

Президент України Володимир Зеленський, перебуваючи в робочій поїздці на Миколаївщині, під час свого брифінгу з журналістами зробив несподіване зізнання.

Глава країни розповів, що його семирічний син перехворів коронавирусной інфекцією. За його словами, хлопчик лежав у тій же клініці, що і дружина політика Олена.

- Захворіла моя дружина і син, до речі, теж: вони разом лікувалися в лікарні, - розповів він журналістам під час брифінгу в Миколаївській області.

Так само Володимир Зеленський розповів з власного досвіду, що дорослим впоратися з цією хворобою складніше, а діти переносять цю інфекцію більш-менш нормально. І саме тому він закликав громадян України бути особливо уважними зараз, коли все розслабилися і стали нехтувати усіма запобіжними заходами. НапомнімЮ, що вчора Україна встановила новий "антирекорд" за кількістю захворювань на добу і вийшла на 15 місце в світі за цим показником.

"Скажу відверто, що цей COVID-19, це зараза. Іншого слова і немає.", - сказав Зеленський.

Як раніше повідомляла ASN, близько двох місяців тому дружина Володимира Зеленського Олена видужала від коронавирусной інфекції. Втім, в Офісі президента тоді повідомили, що вона потребує продовження лікування від викликаної COVID-19 двосторонньої пневмонії, яке вона буде проходити вдома.

У зв'язку з хворобою дружини президент Володимир Зеленський перейшов на особливий режим роботи, який тривав протягом двох тижнів.

Читайте АСН в Google News