У Сочі ведмеді затягли в вольєр 11-річну дитину і загризли його

05.08.2020, 17:27

У російських ЗМІ з'явилася інформація про жахливу трагедію, яка сталася в селищі Дагомис в Сочі, де два ведмеді приватного зоопарку на смерть загризли 11-річного хлопчика, який близько підійшов до їх вольєру. Про це повідомляється в Telegram-каналі «Типовий Сочі». Інформацію про цей випадок підтверджують на сайті прокуратури Краснодарського краю.

За даними каналу, тварин довелося застрелити в тому числі для того, щоб дістати з вольєра тіло дитини. Джерело видання «Кубань 24» уточнив, що ведмедів вбили за розпорядженням співробітників правоохоронних органів.

Хлопчик гуляв біля річки і пробрався на приватну базу, де містився вольєр з ведмедями, пише «Кубань 24». Він підійшов впритул до вольєра, ведмеді стривожилися і напали на нього. Очевидці розповіли, що з дитиною були його друзі, але не змогли його врятувати.

Повідомляється, що ведмеді затягли в вольєр і загризли хлопчика, який підійшов до них через незамкнені хвіртки огорожі. На місце викликали швидку допомогу, але лікарі констатували смерть дитини - він помер на місці від отриманих травм. Слідчий комітет порушив справу за частиною 1 статті 109 Кримінального кодексу України ( «Заподіяння смерті з необережності»). Глава Сочі Олексій Копайгородський доручив перевірити всі міські бази відпочинку і закрити будь-які міні-зоопарки, клітини і вольєри.

 

Читайте АСН в Google News