Гороскоп на 2 липня: Близнюки - проблеми на роботі не привід лаятися будинку, Леви - відкладіть важливе, займіться рутиною

02.07.2020, 06:57

 2 липня на небі зростаюча Місяць у Стрільці. День гарний для самоаналізу і самовдосконалення. Побудьте на самоті, знайдіть час для медитації та очисних практик. Їжте менше грубої їжі і відмовтеся від алкоголю. Сьогодні ви можете сміливо почати курс лікування - процес піде без затримок, а результат перевищить очікування.

Читайте наши гороскопы в Telegram @yourrealhoroscopeua

♈️Овен

Астропрогноз для Овнів на 2 липня каже, що сьогодні від шкідливої ​​їжі можете відчути важкість у шлунку. Можливо надходження корисної інформації, а з нею прийдуть і нові ідеї. Не варто вступати в конфлікти на роботі, інакше опинитеся крайніми.

♉️Телец

Зірки для Тельців на 2 липня кажуть, що чіткість і організованість в роботі допоможе досягти бажаного без фінансових втрат. Ставте конкретні цілі, працюйте на результат і не перескакуйте з однієї справи на іншу. Іноді найкраща допомога - нічого не радити, саме так і роблять мудрі друзі.

♊️Блізнеци

Зодіак для Близнюків на 2 липня каже, що в цей день зайвий контроль з боку керівництва може вивести вас із себе. На роботі можуть виникнути різного роду конфлікти, і ви опинитеся втягнутими в них. Не критикуйте коханої людини, якщо не хочете зіпсувати з ним відносини.

♋️Рак

Місяць для Раків на 2 липня каже, що краще не зловживати довірою близьких людей. Будьте гранично чесними і відвертими з людьми, які вам небайдужі. Відмовтеся від абсурдних ідей нових знайомих, тому що ваша інтуїція ще вас не підводила.

♌️Лев

Загальний гороскоп для Львів на 2 липня каже, що не варто нікому нічого обіцяти, поки не розберетеся в ситуації, і не поспішайте зайняти чиюсь сторону, якщо у вашому оточенні розгориться конфлікт. Краще відкладіть важливі справи на інший час, а сьогодні займіться звичними роботами. Увечері не варто відвідувати галасливі закладу.

♍️Дева

Астропрогноз для Дів на 2 липня каже, що сьогодні день повернення кармічних боргів. Все хороше, що ви зробите, в найближчому майбутньому повернеться сповна. Є всі шанси отримати якусь державну пільгу, за яку ви боріться вже дуже довго.

♎️Терези

Зірки для Терезів на 2 липня кажуть, що хороші вчинки не залишаться непоміченими, і незабаром ви будете винагороджені. Благодійність піде вам на користь і дозволить завести корисні знайомства. Увечері отримаєте задоволення від читання гарної книги.

♏️Скорпіон

Зодіак для Скорпіонів на 2 липня каже, що можливі деякі витрати, які не сильно вдарять по сімейному бюджету. Деяким представникам знака захочеться поміняти сферу діяльності. Потягніть час і розширте поле вибору, ви здивуєтеся, наскільки по-новому може відкритися одна ситуація.

♐️Стрелец

Місяць для Стрільців на 2 липня попереджає, що в цей день можливі цікаві знайомства, які згодом вплинуть на ваше подальше життя. Остерігайтеся покупок в інтернеті, навряд чи ви будете задоволені придбанням. Тільки акуратність і раціональність не дозволить ввести вас в оману.

♑️Козерог

Загальний гороскоп для Козерогів на 2 липня каже, що краще уникати патогенного спілкування з неприємними людьми. Іноді буде здаватися, що в якихось питаннях ви тупцюєте на місці або навіть пятітесь назад. Якщо спробуєте піти проти впливових людей і законів, багато хто підтримає ваші дії.

♒️Водолей

Астропрогноз для Водоліїв на 2 липня каже, що сьогоднішній день більше підходить для підготовки до майбутніх звершень. Не будьте надмірно замкнутими, інакше викличете на себе неприємності. Вас можуть запідозрити у вигоді, якщо не навчитеся приймати швидкі рішення.

♓️Риби

Зірки для Риб на 2 липня кажуть, що зараз не найкращий час для амурних справ. Вільні представники знака можуть зіткнутися з деякими труднощами в любовній сфері, а людина, до якого ви відчували симпатію, розчарує. У роботі не все може піти за планом, тому доведеться імпровізувати.

Читайте АСН в Google News