Філіп Кіркоров через 50 років сів на коліна до батька

03.06.2020, 09:27

Батькові 53-річного Філіпа Кіркорова народному артисту Болгарії та Росії Бедрос Кіркорову 2 червня виповнилося 88 років. Саме зворушливе привітання іменинник отримав від свого сина - короля російської естради Філіпа Кіркорова.

Співак спеціально для батька повторив їх знімок 50-річної давності. У дитинстві Філіп сфотографувався біля фонтану на колінах батька. На юному Кіркорова були білі шорти, кепка і сандалі.

Тепер Бедрос і Філіп зробили схожий знімок. Вони також позували біля фонтану. Король поп-сцени надів короткі шорти, білу бейсболку і присів на коліно вже літньому батькові. Бедрос міцно обняв спадкоємця.

«Завжди молодий, оптимістичний і бадьорий духом! Приклад для мене! Папа, з днем ​​народження! Хотів подарувати молодість. І у нас вийшло класне подорож. Сьогодні ти немов прокатав мене на машині часу на 50 років назад і повернув шматочок дитинства. Це таке щастя! » - заявив Кіркоров-молодший в Instagram.

Співак побажав батькові, щоб відчуття щастя було для нього нескінченним, як красива цифра його віку. «88 - вічний символ нескінченності!» - зазначив Філіп.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Филипп Киркоров (@fkirkorov) 

Читайте АСН в Google News