Гороскоп на 3 червня: Раки - побережіть здоров'я, Діви зверніть увагу - Сьогодні не п'ятниця

03.06.2020, 07:30

12-13 місячна доба. Сьогодні Місяць в Скорпіоні підсилює чутливість і пристрасність, розташовує до інтимності, скритності, змушує вірити прикметам, снам, пам'яті, чуттю. Можливий особливий інтерес до магії і секретів. Тісно пов'язане душевне і фізичне самопочуття.

Багато справи добре підуть під музику. Інтригуючі події розгорнуться за лаштунками. Відповідний день для діяльності, пов'язаної з приватними послугами, тренуванням навичок виживання, охороною, стеженням.

Добре займатися йогою, розтяжкою, східними бойовими мистецтвами. У справах і побуті виручать створені в минулому резерви, притулку, мітки, запасні шляхи.

♈️Овен

He виключено, що любов буде формувати вашу особистість, а потім може вплинути на систему цінностей. Посередником у вашій любові може виявитися сусід або однокурсник. Не ховайте своїх почуттів, сприймайте щасливі моменти в своєму житті як подарунок долі.

♉️Телец

Безліч дрібних і невідкладних справ завадять вам зробити правильний вибір. З огляду на труднощі з вибором, ви зможете вирішити свої завдання лише разом з партнерами, які вас розуміють. Не привертайте до справи своїх близьких друзів, так як фінансові відносини не сумісні з дружніми.

♊️Блізнеци

Сьогодні ви зможете з успіхом вирішити творчі завдання або направити свої зусилля на те, щоб добре відпочити. Однак сварки з покровителем і начальником здатні викликати зниження енергетичного рівня. Ви змогли б позбутися багатьох своїх проблем, застосувавши творчу фантазію і направивши свої сили на підкорення висот в мистецтві.

♋️Рак

Сьогодні Раки можуть бути схильні до навіювань і схильні прислухатися до порад модних цілителів. Слід бути обережніше в виборі нетрадиційного методу лікування - не всі засоби, які допомогли іншим, підходять для вас. Необхідний медичний контроль.

♌️Лев

Сімейне життя може доставити Левам багато клопоту. Близько особливо потребуватимуть притоці вашої енергії. Вкладайте в клопоти душу і серце, і ваша потужна енергетика проросте в близьких, дасть їм сили жити. І не чекайте слів подяки, просто живіть для близьких.

♍️Дева

Сьогодні вас може турбувати печінку. Крім того, вірогідні емоційні перевантаження. Виключіть зі свого раціону копчені і жирні страви. Може бути, вам варто освоїти танець живота? Він корисний як для фігури і настрою, так і для поліпшення травлення.
 

♎️Терези

В цей час ви можете зробити висновок важливі ділові угоди, зробити вигідні угоди. Рекомендується сконцентрувати свою волю на цілях матеріального благополуччя. Важливо правильно працювати з інформацією, що надходить.

♏️Скорпіон

Регулярні інвестиції допоможуть вам зробити внески в нерухомість і поліпшити клімат на роботі. В цей день буде велика завантаженість по роботі. Ваш успіх буде залежати від вашої комунікабельності та вміння викликати прихильність до себе людей.

♐️Стрелец

Багато Стрільці сьогодні будуть «на висоті». Ви винахідливі, у вас виникають оригінальні ідеї, крім того, ви можете вирішувати будь-які проблеми. У певних сферах діяльності необхідна дисципліна. І якщо ви впораєтеся з розкиданістю, то в подальшому будете більш зосереджено підходити до справи.

♑️Козерог

День одкровень, інтуїтивного прозріння. Взагалі день пов'язаний з водою і морськими подорожами. У цей день треба пити побільше рідини, не відмовляючись і від вина. Рекомендуються також припарки, лазня і масаж.

♒️Водолей

Проект, на який ви покладали певні надії, ще не встигне реалізуватися. Доведеться утриматися від деяких витрат. Брати в борг з обіцянкою скоро повернути - теж не найкраща ідея.

♓️Риби

Ви, звичайно ж, знаєте, як здобути прихильність шанувальників і привернути їхню увагу, але сьогодні вам навряд чи вдасться проявити свої справжні почуття. Може так статися, що ви обидва будете лідерами. Якщо ви не знайдете компромісу і хтось із вас не підкориться, відносини у вас будуть натягнутими.

Читайте АСН в Google News