Саакашвілі з ентузіазмом відреагував на похвалу Зеленського

31.03.2019, 15:55

Колишній президент Грузії і екс-глава Одеської ОДА Михайло Саакашвілі прокоментував слова похвали від кандидата в президенти України Володимира Зеленського на свою адресу.

Раніше Михайло Саакашвілі розповів про свої плани прилетіти в Україну відразу після виборів, 1 квітня. Політик упевнений, що чинний президент України Петро Порошенко навіть не пройде до другого туру, а отже ніхто не завадить його в'їзду в Україну. Коментуючи слова Саакашвілі, Володимир Зеленський припустив, що кваліфікована допомога такої людини знадобиться всім. Також Зеленський назвав колишнього президента Грузії серйозним дипломатом і політичним консультантом.

«Як же він не схожий на всі традиційних політиків. Журналісти навмисно поставили йому провокаційне запитання, розраховуючи почути критику. «Нехай забирається в свою Грузію», - так би відповіли на це питання більшість українських «політиків», - написав Михайло Саакашвілі на своїй сторінці в Фейсбук.

На пост президента України претендують 39 кандидатів. У цій гонці лідирує Володимир Зеленський, за тиждень до виборів його рейтинг перевищував 30%. Петра Порошенко готові підтримати близько 17% виборців, а лідера партії «Батьківщина» Юлію Тимошенко - 12,5%.

Читайте АСН в Google News