Не занадто сприятливий день. Гороскоп на 29 березня

28.03.2019, 17:39

29 березня гороскоп за своїм емоційним тлом обіцяє, м'яко кажучи, не надто сприятливий день.

Апатія, дратівливість, уповільнена реакція - все це може не кращим чином позначитися на діловій активності.

Овен
Не дайте легкому витонченому безладу перерости в цілковитий хаос. Зберігайте спокій і постарайтеся не дати ситуації управляти вами.

Телець
Нехай люди приймають вас сьогодні таким, як ви є, і нехай їм буде гірше, якщо вони цього робити не бажають. Не намагайтеся змінити в собі щось лише тому, що ця риса у когось викликала незадоволення.

Близнюки
Ви все обдумали напередодні, принаймні повинні були це зробити. Тепер дійте, тільки не дуже агресивно, будь ласка.

Рак
29 березня вам доведеться попотіти, день буде не з легких. Можуть виникнути проблеми з грошима, не катастрофічні, але довготривалі.

Лев
Побалуйте себе сьогодні. Постарайтеся потішити власну особу наскільки можливо більш різноманітно і повно. Так, щоб на завтра важко було згадати про те, що сталося.

Діва
29 березня ви будете почувати себе невимушено в будь-якій компанії. День буде вдалий для різного роду переговорів.

ваги
Виграш штука, звичайно, хороша і ніколи не зайва, проте при чесній грі він приємніше. У п'ятницю не час вправлятися над совістю, вона буде як не можна більш ранима.

Скорпіон
29 березня може відбутися те, про що ви і подумати не сміли. Але ось чи потрібно замикатися в підвалі або краще зібрати друзів на святкування буде відомо тільки тоді, коли робити і те й інше буде вже пізно.

Стрілець
Якщо є можливість - візьміть пару відгулів. Попереду чекає важка робота, перед якою непогано було б відпочити і зарядитися енергією.

Козеріг
29 березня найважче проблемою може стати вирішення питання про вибір кольору носової хустки. Решта труднощів викликати не повинно.

Водолій
Якщо ви продовжуватиме в той же дусі, перетворитеся на пам'ятник власним ідеалам. Може це і непогано, але в ваших же інтересах бути дещо мобільнішими.

Риби
Перегляньте свої плани на найближчий час, можливо, ви помітите помилку, в них закралися, і ще встигнете її виправити. Не беріть на себе відповідальності за чужі дії сьогодні, навіть якщо повністю довіряєте цій людині.

Читайте АСН в Google News