Світом правитиме число 4. Нумерологічний гороскоп на квітень

26.03.2019, 13:35

У квітні світом правити буде число 4. Четвірка являє собою симбіоз чотирьох стихій. Вона уособлює все основні засади: Вогонь, Воду, Повітря і Землю. Квітень - гарний час для самоаналізу і пошуку мотивації.

Фінанси і робота в квітні

Квітень - гарний час для покупок. Експерти рекомендують здійснювати покупки через інтернет. Корисно буде відвідувати торгові центри, але в компанії друзів або близьких, щоб ці люди могли вас потрібної миті стримати і відрадити від непотрібного придбання, від прикрої помилки. Всесвіт внесе певні корективи у фінансові справи і в роботу кожного з нас. Деякі події, які відбудуться в квітні, заплановані вищими силами. З ними доведеться змиритися. З іншого боку, це буде час свободи, коли людина сама може вирішувати, якою дорогою їй іти. Глобальний шлях вибирати тільки вам самим, причому можна зробити це як на початку, так і в кінці місяця. Квітень підходить для зміни роботи, пошуку нових захоплень і джерел доходу. Якщо ви працюєте в колективі, то не варто ігнорувати прохання про допомогу. Чуйність допоможе налагодити контакт із людьми, заробити хорошу репутацію, залучити удачу.

Однаково добре буде займатися як фізичної, так і інтелектуальної роботою. Всім, хто зайнятий пошуками клієнтів, допоможе харизма і чарівність. Шосте почуття виручить вас в будь-якій важкій ситуації.

Домашні справи

Домашніми справами в квітні займатися варто лише в разі наявності гострої необхідності. Виняток становить той випадок, коли домашні справи є прямими обов'язками особистості. Удача буде на боці тих, хто зможе більше працювати вдома і приймати гостей. Домашня обстановка добре підійде тим, хто змушений приймати важливі рішення. Удома можна займатися продумуванням планів на майбутнє. У квітні можуть хвилювати питання, пов'язані з початком ремонту або зміною обстановки. Ними варто займатися в першу чергу.

Кохання і відносини в квітні

Для тих, хто тільки шукає другу половинку, корисною виявиться наполегливість. Це стосується не тільки представників сильної статі, але і прекрасних дам, які теж можуть заявляти свої права на володіння чоловічим серцем. У цьому місяці можна зізнаватися в коханні і бути максимально відкритими і чесними. Це стосується не тільки тих, хто намагається домогтися відповіді, але і тих, хто вже перебуває у відносинах. Краще часу і не придумати, якщо ви хочете налаштувати відносини на правильну хвилю. Прийшов час для вирішення найбільш гостро стоять проблем. Не потрібно відкладати їх на потім - зараз саме час спробувати дійти згоди, компромісу. У такі періоди відбувається найменше сварок, тому що люди краще розуміють один одного і більш уважні до інтересів своїх других половинок.

В такий час найкраще проходить процес адаптації, тому можна сміливо з'їжджатися, або розходитися мирним шляхом. Найспокійніші і успішні весілля очікуються саме в квітні 2019 року. Цей місяць ідеальний для одруження, заручин, знайомства з батьками. Можна вирушати в спільні подорожі, в медовий місяць, починати планувати дитину.

Нехай нав'язлива думка оточуючих не хвилює вас. Звичайно, з нею іноді варто рахуватися, але не варто приймати її за чисту монету. У всьому, що стосується найважливіших сфер вашого життя, краще слухати серце і здоровий глузд.

Настрій і здоров'я в квітні 2019 року

Для збереження гарного настрою фахівці рекомендують частіше проявляти стриманість. Причиною паніки і спалахів негативу послужать погані думки, які краще стримувати. Не потрібно впадати в крайності в цьому місяці - вони можуть зруйнувати ідилію. Варто робити все без поспіху, поступово розбираючись із завданнями і проблемами. Залученість у сам процес куди важливіша за результат, тому ставтеся простіше до негараздів, насолоджуючись роботою, відпочинком, хобі, дружбою і любов'ю.

До речі в квітні буде наявність запасного плану. Енергетичний спокій може приспати вашу пильність, так що краще не забувати про шляхи відходу. Фахівці в галузі нумерології рекомендують не розповідати нікому про свої плани на майбутнє. Це може їх зірвати.

Читайте АСН в Google News