Медики не помітили у школярки 9-місячну вагітність. Та вбила дитину в туалеті

25.03.2019, 08:05

У російському місті Волгодонську стався шокуючий випадок. 19 березня в дитячу міську лікарню привезли 16-річну школярку, яка скаржилася на проблеми з нирками. Під час первинного огляду дівчина заявила, що не живе статевим життям, а ввечері того ж дня поскаржилася черговій медсестрі, що у неї відкрилася кровотеча.

На наступний ранок лікар-педіатр зауважила, що у школярки підозріло «м'який живіт», але та сказала, що просто нічого не їла кілька днів. А через пару годин прибиральниця лікарні повідомила про страшну знахідку: у туалеті поруч із відром для сміття вона виявила пакет з тілом новонародженої дитини.

Прибулим поліцейським підозрювана зізналася, що вночі в неї почалися перейми, після чого їй «захотілося в туалет». Там вона і народила. Але зі слів школярки, дитина впала в унітаз і ніяких ознак життя після цього не подавала. Саме тому вона і вирішила її заховати в пакет. Зав'язала його шнурком від кросівок, а сама повернулася в палату.

З'ясувалося також, що батьком загиблої дитини є 17-річний друг школярки. Але для нього звістка про вагітність подруги виявилося сюрпризом, як і для інших знайомих дівчини, оскільки при невисокому зрості важила вона більше 100 кг і завжди носила вільні речі.

Медики тим часом повідомили, що дитина з'явилася на світ живою і цілком здоровою. Що саме стало причиною її смерті, зараз з'ясовують правоохоронні органи.

Читайте АСН в Google News