І скорботу як рукою зняло: Бабченко пояснив, чому йому не шкода співачку Юлію Началову

23.03.2019, 16:49

Смерть російської співачки Юлії Началова, якій було всього 38-років, стало шоком для многміх росіян. На телебачення вийшли десятки програм, присвячених співачці, а видання буквально паразитують на трагедії, що сталася, випускаючи сотні новин, багато з яких засновані на домислах про хвороби Началова.

Незважаючи на те, що більшість співчуває смерті артистки, знайшлися і ті, хто зловтішається. Наприклад, відомий український журналіст Аркадій Бабченко, котрий коментує мало не кожну смерть відомих росіян. Журналіст зазначив, що готовий сумувати, згадуючи про дитячих музичних телепередачах, в яких брала участь Юлія Началова. Але цієї скорботи заважає виступ співачки в терористичній «ДНР».

«Навіть шкода стало. Прям ось дійсно - шкода. Ні, я пам'ятаю, звичайно, цей закоханий погляд на Путіна, але, може, там голки заганяли. А потім безсердечні люди прислали фотографію Юлії Началова на концерті в «ДНР» на запрошення «керівництва» «республіки». На підтримку скреп, величі і окупації. І скорботу як рукою зняло», - написав Бабченко.

Читайте АСН в Google News