Кращі професії для кожного знака Зодіаку

21.03.2019, 13:33

Вибір професії - один з ключових виборів, які робить людина протягом життя. Від нього залежить не тільки фінансовий достаток і особисте благополуччя, а й здоров'я людини, його емоційний фон, бажання розвиватися і вдосконалюватися. Навпаки, неправильно обрана професія може позбавити людину мрії і перетворити його радісну і повну надій життя в сумовите існування. Тому, щоб не розчаруватися у своєму виборі, пропонуємо вивчити гороскоп професій для кожного знака Зодіаку і вибрати для себе найбільш підходящу стезю.

Овен
Овен - енергійний знак, який не звик сидіти склавши руки. Його активності і ентузіазму можна позаздрити, а значить і професія йому потрібна така, яка дозволить постійно розвиватися і освоювати щось нове. Овен занадто амбітний і досить упертий, а значить, постійно прагне нагору і легко займає управлінську посаду. Цьому сприяє прекрасний аналітичний розум, безстрашність у прийнятті рішень і здатність брати на себе відповідальність.

З Овнів виходять відмінні управлінці, бізнесмени і політики. А з огляду на прекрасні ораторські дані, ці люди виростають в відмінних лекторів або викладачів.

Телець
У більшості Телець асоціюється з працьовитістю і відповідальним ставленням до справи. Дійсно, цих людей відрізняє неймовірна завзятість, відмінна сила волі і величезне прагнення до фінансової незалежності. Щоб жити ні в чому не потребуючи і здійснити свою мрію, цим людям потрібно працювати і працювати. І ці особистості готові рити землю заради своєї мрії, причому, в прямому сенсі. Варто лише зауважити, що Тельці не люблять брати на себе відповідальність і незатишно почуваються в ролі керівника.

Тельцю близькі всі робітничі професії, адже він любить працювати руками. Ця людина може стати відмінним фермером або висококласним будівельником. А завдяки високій старанності Телець може працювати заступником хоч у президента.

Близнюки
Близнюкам легко даються науки, а тому вони можуть освоїтися буквально в будь-якій професії. Однак ці люди не здатні довго сидіти на одному місці, а тому вибирають собі професії, які дозволяють постійно перебувати в русі. Підопічних Меркурія відрізняє неймовірна контактність, завдяки якій ці особистості знаходять спільну мову буквально з будь-якою людиною.

З Близнюків виходять ідеальні дипломати. Вони можуть стати відомими політиками, бізнесменами або репортерами. Уміння складно висловлювати свої думки допомагає цим людям стати письменниками і сценаристами. Чи не загубляться Близнюки і в сфері туризму, так як за своє життя встигають об'їздити десятки країн.

Рак
Раки - не самі рухливі особистості. Вони вважають за краще триматися ближче до дому, а тому і роботу вибирають осіле, яка потребує постійних переміщень. І в цьому можна відшукати чимало переваг. Раки скрупульозні, розважливі і досить обережні, а значить, їм можна довіряти і на них завжди можна покластися. Вони не надто амбіційні, але роботу роблять справно і досягають в своїй справі максимального професіоналізму, що стає приводом для призначення їх на більш високу посаду.

Раки стають відмінними вихователями та няньками. З них виходять розумні бухгалтери, банківські працівники і представники податкової інспекції, адже робота з паперами це їх сфера. До того ж Рак може стати ресторатором, дизайнером або кухарем.

Лев
Левами управляє Сонце, а тому не дивно, що ці люди звикли завжди перебувати в центрі уваги. Можливо, саме ця особливість штовхає особистостей даного знаку на сцену. Дійсно, на естраді, серед акторів, телеведучих та інших представників богеми неймовірно багато Львів. Просто їм подобається загальне обожнювання і блиск софітів. При цьому слід зважати на лідерських якостей Льва. Цей представник стихії Вогню є природженим керівником, він практичний, розумний і знає собі ціну, а значить, здатний пробитися до вершини з самих низів.

Левам гармонійно підійдуть всі управлінські професії, він може знайти себе в педагогіці, політиці чи юриспруденції. Більш того, Льву по плечу стати режисером або письменником.

Діва
Прагнення до самовдосконалення, притаманне всім Дівам, постійно підштовхує цю людину працювати над собою і розвиватися в обраній справі. Представники стихії Землі володіють потужними аналітичними здібностями, при цьому у них непогано розвинене самолюбство, а значить, відчувши себе «у своїй тарілці» Діви можуть просунутися по кар'єрних сходах. Але роблять вони це вимушено, тому що амбіцій з приводу кар'єри у цих особистостей немає.

Чіпкий розум і неймовірна посидючість роблять Діву ідеальним бухгалтером, гідним працівником медустанови або сфери торгівлі. Діви знаходять себе у фармакологічній галузі, в інспектуючих органах, а з огляду на любов до тварин, здатні присвятити себе ветеринарної справи.

Терези
Урівноважені особистості з даром дипломатії і аналітичними даними, Терези знаходять себе в тих професіях, де важлива точність і тверезий розум. Ваги прекрасні менеджери, вони здатні знайти підхід до будь-якій людині і налаштувати колектив для досягнення мети. А вміння зважувати всі «за» і «проти» позбавляє цих людей від промахів і помилок, які часом трапляються в будь-якій справі. При цьому Ваги тяжіють до професій, які дозволяють постійно вдосконалюватися і рости як особистості.

З Терезів виходять відмінні викладачі, юристи та політики. Ці люди можуть проявити себе на дипломатичній ниві, в сфері викладання або в мистецтві.

Скорпіон
Скорпіони - безкомпромісні особистості з жорстким і категоричним характером. Ці люди звикли ставити перед собою перешкоди, а потім героїчно долати їх. Їм просто необхідно постійно отримувати адреналін, завдяки якому в організмі Скорпіонів акумулюється енергія, що робить їх ще більш активними. Напевно, тому представники цього знака частіше вибирають для себе професії, пов'язані з ризиком для життя.

Скорпіони легко погодяться стати військовими, особливо якщо робота буде пов'язана з бойовими діями. Ці люди готові присвятити себе медицині, щоб рятувати людські життя. Скорпіон піде працювати військовим кореспондентом, детективом або каскадером. Більш того, підопічні грізного Марса можуть досягти висот в народному цілительстві і екстрасенсориці.

Стрілець
Під знаком Стрільця народжуються цілеспрямовані особистості, які в цьому житті хочуть домогтися грандіозного успіху. Для цього у них є всі необхідні якості: терпіння, непохитність і відмінна комунікація з оточуючими людьми. Стрільці знають все і про все, у них безліч зв'язків і різноманіття інтересів, а значить, вони в курсі найсвіжіших новин та здатні все тримати під контролем.

З Стрільців можуть вирости відомі спортсмени, журналісти або представники рекламного бізнесу, фахівці з продажу, актори і телеведучі. Що вже говорити, якщо Стрілець в рівній мірі може стати, як суддею, так і освоїти ряд кримінальних професій.

Козеріг
Козеріг - кар'єрист, і навіть якщо не говорить відкрито, мріє про посаду управлінця. До слова, ця людина заслуговує високої посади як ніхто інший. Козеріг великий трудяга, а дивлячись на нього працювати починають і всі навколишні. Додайте до цього сильний і упертий характер, а також високе почуття справедливості, і ви зрозумієте, що кращого керівника годі й шукати.

Козеріг здатний впоратися з будь-яким колективом. Він може вирости в «акулу бізнесу», очолити підприємство або командувати аналітичним центром, вибудувати кар'єру юриста, соціолога або ювеліра. Посидючість і чіпкий розум цієї людини можуть стати в нагоді в архітектурі, фармакології або точних науках.

Водолій
Водолій, бажав би ніколи не працювати, але при цьому допомагати людям. В ідеалі йому б підійшла посаду амбудсмена. Напевно, тому багато Водолії вибирають своєю шляхів юриспруденцію і стають адвокатами. Правда дуже часто побудови кар'єри заважає непосидючість підопічних Сатурна. Ці особистості мають нестандартним мисленням і довго не можуть сидіти на місці, а тому вибирають для себе роботу, що дозволяє об'їздити весь світ або, хоча б, не сидіти в задушливому офісі.

З Водоліїв виходять відмінні конструктори і винахідники, вони можуть вирости в вчених, стати філософами або духовними наставниками. Ці особистості проявляють себе в IT-сфері та комп'ютерних технологіях, можуть викладати мистецтво або природознавство.

Риби
Риби дуже талановиті і досить рано починають проявляти себе в поезії або малюванні. Трохи пізніше, коли фантазії Риб набувають осмисленість, ці особистості можу почати писати книги або сценарії. Представники даного знака знаходять себе в модельному бізнесі, стаючи відомими дизайнерами, або пробують свої сили в журналістиці. При цьому підопічні Нептуна не обмежуються одними лише творчими професіями. Вони можуть вибрати будь-який напрямок розвитку, головне, щоб поруч був наставник, якому Риби можуть довіряти.

Риби мають схильність до медицини, а значить, можуть присвятити себе психіатрії. Ці люди нерідко віддаються окультних наук, стаючи відомими хіромантами або астрологами. Нарешті, володіючи унікальною інтуїцією і знанням людської психології, Риби можуть стати шулерами і освоїти інші кримінальні професії.

Читайте АСН в Google News