Найпростіше і найефективніше розв'язання проблем із грошима - «Ваша Готівочка»

18.03.2019, 15:03

Хочете дізнатися нюанси оформлення мікрокредиту? Не знаєте, коли такою послугою можна скористатися і що для цього потрібно? Тоді читайте нашу статтю і будьте підковані в цьому популярному фінансовому питанні.

Вся правда про кредит онлайн на карту від компанії «Ваша Готівочка»

У сучасному світі досить часто трапляються непередбачувані події і ситуації, коли терміново потрібні гроші, а гаманець порожній та й до зарплати ще далеко. В такому випадку залишається два виходи: перший - спробувати взяти кошти в борг у родичів або друзів, другий - оформити кредит у банку або МФО. У перших достатньої вільної суми може не виявитися. А відмінність кредиту онлайн на карту в мікрофінансовій компанії від банківської позики в простоті, оперативності отримання фінансової допомоги і мінімальному відсотку відмов.

«Ваша Готівочка» - ефективне і швидке вирішення фінансових проблем

Компанія Ваша Готівочка надає послугу кредит на карту онлайн в Україні на невеликий період часу (від 1 до 16 днів), що може допомогти у вирішенні таких раптово виниклих питань, як оплата термінових рахунків, ремонт авто, покупка подарунка або придбання товару за вигідною акційною ціною і багато іншого.

Якщо терміново потрібна невелика сума грошей (від 200 до 7000 гривень), то взяти кредит онлайн на карту - це ефективний вихід із ситуації. Оформити заявку на позику можна в будь-який час і в будь-якому регіоні нашої країни. Не потрібно чекати, поки настане робочий час і відкриються відділення, не потрібно нікуди їхати, стояти в черзі і витрачати час на збір додаткових довідок, що підтверджують платоспроможність. Досить мати при собі будь-який гаджет з виходом в інтернет (ПК, телефон, планшет), паспорт, телефон, ІПН і банківську карту на ім'я заявника.

Чим зручно оформити кредит онлайн в Україні на карту від Ваша Готівочка?

Щоб замовити кредит онлайн на картку в Україні в компанії «Ваша Готівочка» знадобиться мінімальний пакет документів. Ми не вимагаємо від клієнтів вказувати номери телефонів їхніх родичів, надсилати копії документів або фото заявника з паспортом і банківською картою. Також ми не просимо вказувати акаунти в соцмережах і не моніторимо їх у процесі прийняття рішення про видачу кредиту онлайн на карту.

Замовити мікропозику може навіть клієнт із зіпсованою кредитною історією. Ми не звертаємо увагу на попередні помилки людини в процесі співпраці з банками. З нашою МФО у громадянина будуть складатися свої відносини, на які ми будемо орієнтуватися при прийнятті рішення про те, чи варто йому видавати кредит онлайн на карту повторно чи ні. А більшість наших позичальників повертаються до нас знову і знову, тому що розуміють, наскільки це зручне і просте рішення фінансових питань.

Більше того, в МФО Ваша Готівочка найчесніші і найбільш прозорі умови позики. Тут відсутні приховані комісії, застави, поручителі і додаткові умови. Щоб видати клієнтам кредит онлайн на картку, нам не потрібні гарантії у вигляді застави ними своїх цінних речей. Можна вибрати найбільш зручний спосіб отримання кредитних коштів: на банківську карту (дебетову, кредитну або зарплатну) або готівкою в офісі.

Кредит онлайн на карту від Ваша Готівочка видається зі щоденною процентною ставкою в 2% максимум на 16 днів. Повернути позичені кошти можна в будь-який день, додатково сплативши тільки нараховані відсотки. Якщо ж, навпаки, клієнт не встигає знайти гроші у встановлений період, то доступна послуга пролонгації, яка передбачає продовження періоду користування грошима за умови оплати відсотків за попередній період. Пролонгацію можна робити необмежену кількість разів.

Послуга кредит онлайн на картку в Україні від компанії «Ваша Готівочка» створена для цілодобового вирішення термінових фінансових проблем, які можуть виникнути в житті кожної людини. Коли допомога в грошовому питанні потрібна негайно, то такий спосіб може бути найпростішим і найбільш швидким рішенням.

Читайте АСН в Google News