Фріске, Децл, Началова. Смерть косить учасників «Останній герой. Кінець гри"

17.03.2019, 17:16

Смерть відомої російської співачки Юлії Началової, життя якої раптово обірвалася 16 березня в одній з клінік Москви на 39-му році життя, залишається головною темою для обговорення в ЗМІ і соцмережах.

У російських ЗМІ звернули увагу на те, що Юлія Началова стала вже четвертою жертвою з учасників реаліті-шоу «Останній герой. Кінець гри», яке було показано на телеекранах в 2003 році. Зйомки цього шоу проходили на безлюдному тропічному острові між Панамою і Коста-Рікою. У шоу взяли участь 10 чоловіків і 10 жінок, в основному зірки шоу-бізнесу та інші знаменитості з Росії, в тому числі Юлія Началова, Жанна Фріске, Катерина Семенова, Марія Бутирська, Децл, Влад Сташевський, Сергій Крилов, Микола Дроздов, Максим Покровський.

Через 12 років після зйомок цього шоу, 15 червня 2015 року, від раку померла 40-річна співачка і актриса Жанна Фріске. А 16 січня минулого року після тривалої хвороби померла переможниця «Першого героя» 55-річна Яна Волкова. 3 лютого цього року раптово через серцеву недостатність помер після концерту 35-річний співак Децл.

Читайте АСН в Google News