Алмазний мільярдер помер під час операції зі збільшення пеніса

07.03.2019, 07:21

В елітній паризькій клініці на Єлисейських полях під час пластичної операції зі збільшення пеніса помер відомий ізраїльський мільярдер-торговець алмазами 65-річний Ехуд Ар'є Ланіадо. У Ланіадо, що має також бельгійське громадянство, як повідомляє Mirror, під час операції стався серцевий напад, як тільки в його пеніс було введено медичну речовину. Смерть бізнесмена підтвердили в компанії Laniado Omega Diamonds.

Один зі старих друзів Ланіадо розповів, що підприємець був невисокого зросту і завжди був схиблений на своїй зовнішності і на тому, як його сприймали. За словами друзів, бізнесмен забував про свій невеликий зріст тільки тоді, коли просив бухгалтера зачитати його банківську виписку, що відбувалося кілька разів на день.

Ланіадо володів найдорожчим пентхаусои у Монако вартістю понад 30 мільйонів фунтів стерлінгів, а також будинком в шикарному передмісті Бель-Ейр, де він любив розпивати вино Château Margaux з моделями і знаменитостями.

Саме Ланіадо продав в 2015 році найдорожчий у світі діамант під назвою "Блакитний Місяць Жозефіни" гонконгському бізнесменові Джозефу Лау Луенн Хангу за $48,4 млн. 14 березня Ланіадо повинен був постати перед судом в Бельгії у справі про ухилення про сплату податків.

Читайте АСН в Google News