Готуйтеся до заторів: у Києві знесуть важливий міст

04.03.2019, 15:46

У Києві з 16 березня перекриють Шулявський шляхопровід для виконання реконструкції, рух транспорту буде організовано прилеглими вулицями.

Міст спочатку знесуть, а новий шляхопровід планують побудувати до кінця поточного року.

"Роботи з демонтажу існуючого шляхопроводу будуть розпочаті вже 17 березня - на наступний день після перекриття. Етапність виконання робіт передбачає, що перші роботи - це демонтаж контактної мережі, демонтаж опор освітлення, демонтаж карнизних блоків, демонтаж консолей тротуарів, розбирання асфальтно-бетонного покриття, демонтаж самих балок прогонових будов і частковий демонтаж ростверків", - повідомляється на сайті КМДА.

До кінця 2019 року планується, зокрема, завершити роботи з будівництва нового шляхопроводу довжиною 158,17 м, велосипедних доріжок (довжина - 741 м), ліво- і правоповоротних з'їздів, реконструкцію підземного пішохідного переходу, благоустрою та озеленення.

Громадський транспорт на час перекриття Шулявського шляхопроводу також змінить рух.

Нагадаємо, переможцем тендеру на проведення реконструкції київського Шулявського шляхопроводу стала фірма ТОВ "Північноукраїнський будівельний альянс", яка належить помічнику народного депутата Максима Микитася.

Читайте АСН в Google News