Секрети особистості: яка справжня природа знаків Зодіаку

04.03.2019, 12:29

Чи правда, що Овен агресивний і беземоційний? А Лев - хоробрий? Чи справді Козеріг завжди тримається на відстані? Дозвольте не погодитися! Це всього лише стереотипи, і вони далекі від правди. І це зрозуміло всім, хто вивчає астрологію досить докладно.

Овен

Що ти думаєш, коли він намагається домінувати над тобою і показати свою перевагу? Насправді він потребує твоєї підтримки і схвалення. Йому потрібно бути впевненим, заспокоїтися, тому що по натурі він дуже чутливий романтик. І він дійсно може бути лицарем без страху і докору, якщо ти повіриш в нього і надихнеш. Він готовий, якщо буде необхідно, навіть віддати своє життя, захищаючи близьких. Але їм не передається їхня підтримка і зворотний зв'язок. Вони дуже хочуть бути коханими, щоб їх цінували.

Телець

Хочеш знати, чому він настільки непохитно упертий? Чому його так важко переконати? Це через їхнє вічне відчуття самотності. Можливо, коріння цієї проблеми в далекому дитинстві, коли вони зрозуміли, що крім себе самого їм розраховувати нема на кого. Вони дуже сильні і ні на кого не сподіваються. Це також пояснює іноді егоїзм у їхніх вчинках. Але повір, коли вони говорять «я люблю тебе», це від чистого серця. Навіть якщо це не очевидно.

Близнюки

Здається, вони завжди намагаються занадто сильно. Занадто швидко рухаються, занадто багато думають. У відносинах з ними завжди нелегко. Здається, що Близнюки просто не розуміє, що відбувається. Це тому що всякий раз, коли вони збиралися стати розсудливим, їм завдавали нестерпного болю. Вони постійно подумки повертаються назад у той час, коли їм здавалося, що вони все зрозуміли, всього досягли, але це виявлялося не так. Вони думають, що це їхня вина і не можуть пробачити себе.

Рак

Їхня вічна гра в жертву робить їх іноді нестерпно милими, але часом моторошно дратує. Їхній бурхливий всередині океан емоцій складно не помітити, і це не так. Вони грають в «обвинувача», щоб обвинувачення не впала на них. Вони дуже розумні, але страшно бояться викриття. Ухвалення рішень не дається їм легко і пам'ять про помилки минулого часто занурює їх в зневіру.

Лев

При першій зустрічі ти можеш бути вражений їхнім благородством, упевненістю, з якою вони легко підкорюють всіх присутніх. Будь впевнений, всередині він ще прекрасніший. Він приховує свої емоції, але вони у нього є. У нього увійшло в звичку звинувачувати себе всякий раз, коли щось йде не так. Знаю, по них не скажеш .. Їхня добра і щедра натура завжди щиро хоче допомогти. І весь час вони відчувають, що підвели тебе. І, що ще сумніше, самих себе. Щоб приховати це вони і поводяться, як «зірка».

Діва

Стабільний, непохитний і практичний. Він постійно аналізує все, що відбувається, засуджують і критикують. Але це тому, що вони відчувають біль усього світу і хочуть зробити все, що в їх силах, щоб це припинити. В глибині душі вони не так вже й хочуть сильно досягти успіху в усьому, що вони роблять. Насправді вони мріють прожити вільне життя, повне пригод. Розправити крила і парити високо в небесах ...

Терези

Важливий, усміхнений, вихований - таке враження про них складається у оточуючих. Ніколи не замислювався про те, чому вони так відкриті до переговорів і прагнуть знайти компроміс? Тому що вони з усіх сил намагаються не засуджувати і уникати конфлікту. Дуже стараються. Тому що вони вірять у краще в людях. І відносини з коханою людиною і друзями для них завжди на першому місці. Але їм треба зрозуміти, що вони будуть себе почувати краще, якщо поставлять свої інтереси на перше місце. І не варто переробляти себе під тих, хто не варто їх любові.

Скорпіон

Напевно, ти іноді замислювався, чому ці загадкові створіння поводяться так підозріло і зберігають так багато секретів... Зараз дізнаєшся! Найбільше в світі вони цінують справедливість. Вони всіма силами намагаються захистити слабких і наляканих. І картають себе всякий раз, коли у них це не виходить. Тому вони йдуть углиб себе і старанно вибудовують зовнішній захист, щоб не було видно, що відбувається всередині. І через який вони часто здаються матеріалістичними і холодними. Вони схильні ідеалізувати своїх друзів і коханих, через що часто розчаровуються.

Стрілець

Впевнений в собі любитель пригод, типовий Стрілець, який вселяє віру в життя одним лише поглядом на нього. Але є підступ! Усередині вони ведуть запеклу боротьбу з демонами за свою силу і, часом, навіть за свій розум. В глибині душі вони мріють тільки про одне: відчувати себе в безпеці, оточені людьми, які їх люблять. І яким не все одно. Незважаючи на те, що тобі здається, що ти можеш легко прочитати його, як відкриту книгу ... Це не так. І вони покажуть тобі тільки те, що хочуть. І тільки якщо ти будеш цього гідний.

Козеріг

Розсудливий і обережний - так характеризують Козерога найчастіше. Але скільки всього не згадується! Насправді вони хочуть бути спонтанними і перемогти свою схильну до засудження натуру. Але, на жаль, замість цього вони шокують себе і навколишній своїми частими перепадами настрою. Від цього їм трохи не по собі. Секрет в тому, щоб змусити їх відчути себе коханими. Вони приховують свою запальну і сексуальну натуру, зберігаючи її для правильного людини.

Водолій

Їхня старанність і ексцентричність - це спосіб показати світу, що вони не такі, як усі, хто заподіює стільки болю іншим. Вони розчаровані в людстві і хочуть припинити це кровопролиття, здійснюючи забавні і нелогічні безумства. Вони хочуть, щоб всі навколишні знали, що вони не такі, як усі. Вони так стараються змінити світ на краще, що часто залишаються зовсім самі.

Риби

«Пішов в себе, повернуся не скоро!» - пізнавальна табличка цього знака. Але чи справедливо це судження? Чи дійсно вони недоумкуваті? Звичайно, ні! Швидше, навіть навпаки! Вони навіть геніальні. Те, що сходити за мрійливість, насправді лише крик про допомогу. Вони постійно отримують сигнали від інших людей і взагалі Всесвіту, тому їм так важко розслабитися. Від надлишку інформації вони постійно відчувають перевтому, ніби втомилися думати. Коли вони знайдуть внутрішній баланс, вони тут же покажуть на що здатні!

Источник

Читайте АСН в Google News