Онука актора Кларка Гейбла відмовилася ховати рідня

02.03.2019, 08:15

Син легендарного голлівудського актора Кларка Гейбла відмовився оплачувати похорони свого власного сина. Він вважає, що молодий чоловік зганьбив ім'я великого діда.

Минулої п'ятниці в Америці помер онук однієї з культових фігур в історії Срібного століття Голлівуду актора Кларка Гейбла, який виконав головні ролі в таких фільмах, як «Віднесені вітром» і «Це трапилося одного разу вночі». 30-річний Кларк Гейбл III був виявлений мертвим в ліжку своєї нареченої, це сталося в його будинку в Техасі. І ось тепер стало відомо, що його батько Джон Кларк Гейбл, який доводиться рідним сином Кларка Гейбла, відмовляється оплачувати похорони сина.

Сестра померлого Кайлі опублікувала в інтернеті послання, яка вона отримала від тата. У ньому йдеться: «кремують його! Він не буде похований в нашій сімейній могилі, я не збираюся платити ні за що ». 32-річна Кайлі розповіла, що коли вона подзвонила татові і повідомила про смерть його сина, той майже відразу повісив трубку, а потім і надіслав жорстке повідомлення. Син Кларка Гейбла вважає власного сина "закінченим наркоманом", який «зганьбив сім'ю», вони вже дуже давно не підтримують відносини.

Однак сестра покійного висловила багато неприємних слів і щодо нервового татуся. Кайлі повідала, що це саме Джон Кларк Гейбл приймав наркотики, причому робив це на очах у власних дітей. Жінка пригрозила, що дуже скоро напише книгу, після якої світ дізнається правду. Вона висловила огиду рішенням батька відмовитися від участі в похоронах сина і нагородила його дуже багатьма невтішними прізвиськами. Так що в сім'ї великого Кларка Гейбла одне потрясіння слід за іншим.

Читайте АСН в Google News