BadComedian змусив вибачатися репера Басту за підтримку пенсійної реформи

28.02.2019, 08:45

«Я хочу принести свої щирі вибачення всім, кого не залишила байдужою або образила моя позиція про пенсійну реформу... Мені не варто було стверджувати що-небудь, не розібравшись у важливих нюансах проведення цієї реформи, економічних і статистичних даних».

Вибачатися довелося реперу Василю Вакуленку (Басті), який підтримав російську пенсійну реформу. І - що найголовніше - не перед «впливовими персонами», а перед звичайними людьми, уособленням яких виступив 27-річний російський відеоблогер Євген Баженов, відомий під псевдонімом BadComedian.

Баженов робить огляди кіно на YouTube. Він записав ролик з оцінкою нового фільму Басти «Клубаре», проте, на відміну від інших оглядів, користувачі в коментарях почали обговорювати не саму стрічку, а коментар від Баженова.

У ньому BadComedian з цифрами Росстату в руках доводить ангажованість пропаганди щодо корисності пенсійної реформи для людей.

У подібній пропаганді крім політиків був помічений і Вакуленко. Після розмови з Баженовим він вирішив реформу більше не підтримувати.

Читайте АСН в Google News