Кримчанки у фіналі Нацвідбору на "Євробачення" не відповіли на питання: «Чий Крим?»

24.02.2019, 15:01

Учасниці дуету ANNA MARIA, кримські співачки Анна та Марія Опанасюк у фіналі Національного відбору на конкурс «Євробачення-2019» сказали, що не хочуть відмовлятися від своїх батьків, відповідаючи на запитання ведучого Сергія Притули, чи не пошкодували вони, що беруть участь у відборі, адже в соцмережах активно обговорюють їх батьків, які служать окупантам у Криму. При цьому співачки так і не відповіли на питання Сергія Притули - «чий Крим?».

«Я просто можу запитати у вас, чий Крим, і тоді, в залежності від вашої відповіді, можна буде поставити хрест або на вашій кар'єрі, або на кар'єрі вашої матері», - сказав ведучий.

Нагадаємо, увечері 23 лютого в Києві у фіналі нацвідбору на конкурс «Євробачення-2019» стало відомо, хто представлятиме Україну. Судді поставили кримському дуету ANNA MARIA тільки 1 бал, 2 бали отримали Brunettes Shoot Blondes, 3 бали у KAZKA, 4 бали у YUKO, 5 балів отримала MARUV і 6 балів судді дали Freedom Jazz. В результаті голосування глядачів 1 бал отримала YUKO, ANNA MARIA отримали 2 бали, 3 бали - Brunettes Shoot Blondes, 4 бали у Freedom Jazz, 5 балів у KAZKA і 6 балів у MARUV. Таким чином, Україну на конкурсі «Євробачення-2019» в Ізраїлі представлятиме MARUV.

Читайте АСН в Google News