«Здер скальп»: на дитячому майданчику в Вознесенську ротвейлер вбив дівчину

23.02.2019, 07:15

На мешканку Вознесенська прямо біля дитячого майданчика напав ротвейлер. Господар пса був п'яний і нацькував собаку на загиблу, розповідає телеканал «Україна».

27-річна загибла дівчина Євгенія і часто зловживала алкоголем. У той день вона зустріла свого колишнього хлопця Геннадія, який в стані алкогольного сп'яніння гуляв зі своїм псом. За словами сусідів, чоловік вигулює свого пса без намордника, а коли вип'є часто нацьковує його на людей.

За словами очевидців, чоловік просто дав команду - «фас» і спустив собаку з повідця, після цього тварина накинулася на дівчину і початок гризти її. Господар розвернувся і пішов. Сусіди викликали на допомогу постраждалій бригаду «швидкої» і поліцейських.

«Дівчина була в несвідомому стані», - розповів Дмитро Шаповалов, начальник Вознесенського відділу поліції. Чи не прийшовши до тями вона померла в лікарні через гострої крововтрати - собака зняв з дівчини скальп.

«Гостра крововтрата, скальп був повністю знятий, і множинні рани тіла. Тіло привезли вже таке, що йде з життя », - зазначив Олександр Дишловий, завідувач хірургічним відділенням районної лікарні.

Раніше ASN розповідали, що в Києві бійцівський пес атакував поліцейських за наказом господаря.

Читайте АСН в Google News