Хто зі знаків Зодіаку найбільше заздрить?

21.02.2019, 16:33

Астрологи склали рейтинг найбільш заздрісних Знаків Зодіаку, детально розповівши, хто ж із 12 представників зодіакального кола постійно відчуває заздрість і готовий через це зруйнувати чуже життя.

Ніхто не ідеальний: у кожного представника зодіакального кола є як позитивні, так і негативні риси характеру. Однак у деяких Знаків Зодіаку пороки виявляються найбільш яскраво.

5 місце - Риби

Риби рідко заздрять. Це навіть не стільки заздрість, скільки замаскована жалість до себе. Їм стає дуже прикро, якщо сусід катається на дорогій іномарці, а вони - на старій дев'ятці. І так у всьому. Правда, розумні Риби ніколи публічно не покажуть свої негативні почуття, а ось пустити чутки і плітки за спиною їм не важко буде.

4 місце - Рак

Раки майстерно ховають заздрість, але це зовсім не означає, що її немає. Деякі представники цього Знака можуть десятиліттями жити з людиною, яку таємно зневажають, і при цьому ніколи не показати цього. Крім того, астрологи повідомляють, що Раки - це не небезпечні заздрісники: вони не стануть розпускати чутки або робити підлості. Проте їх краще тримати на відстані і особливо не покладатися на їхню допомогу - вони можуть не відгукнутися тоді, коли вам буде потрібна підтримка, і навіть таємно радіти цьому.

3 місце - Овен

Для представників Знака Овна заздрість - це рушійна сила. Якщо Овен почав заздрити - він хоче отримати те, чому заздрить, і ніколи не відступить, поки не доб'ється свого. Це зачіпає всі сфери життя. Овен заздрить вашим грошам і зв'язкам? Зовсім скоро він буде отримувати більше за вас і обросте зв'язками. Почав заздрити вам, тому що ви купили квартиру? Нічого, він купить собі ще більшу. Заздрість викликана тим, що людина вибрала вас, а не його? Овен кістьми ляже, але зробить усе можливе, щоб ця людина була з ним.

2 місце - Лев

Леви - це царі, і крапка. У них за визначенням має бути все найкраще. У разі, якщо щось краще є у кого-то другого, Леви будуть заздрити і за спиною намагатимуться прибрати конкурента зі шляху. Або не за спиною. Майстри інтриг, що володіють природним даром переконання, вони можуть запитати і збити з шляху. Заздрість Лева - не мирна, а скоріше їдка і агресивна.

1 місце - Скорпіон

Ось уже кого варто обходити стороною, так це Скорпіонів. Вони майстерно маскують свої негативні сторони і плетуть справжні інтриги. У розумних Скорпіонів все продумано не на крок - на сорок кроків вперед. Скорпіон не заздрить по-доброму - йому потрібно те, чим володіє об'єкт його заздрості. Він може демонструвати свою доброзичливість, а на ділі гнатися за своїми корисливими цілями. Наприклад, Скорпіон позаздрив вашій роботі - значить, він захоче зіштовхнути вас з арени. Тут він буде дуже винахідливий, може навіть прикидатися кращим другом рівно до того часу, поки вас не попросять звільнитися - завдяки підказкам хитрого друга-Скорпіона.

Читайте АСН в Google News