"Куку-бля!" Росіяни насміхаються з безпілотника з власного виробництва

20.02.2019, 06:44

У столиці Об'єднаних Арабських Еміратів місті Абу-Дабі, на міжнародній виставці озброєнь IDEX-2019 був представлений російський безпілотник «КУБ-БЛА». Головними перевагами літального безпілотного пристрою творці називають такі якості і функції як прихований запуск, супер висока точність пострілу, майже ідеальна безшумність і легкість в зверненні. Крім того, апарат може виконувати поставлені перед ним завдання на швидкості від 80 до 130 кілллометров на годину, а небі здатний перебувати цілих 30 хвилин, при цьому нести необхідний вантаж в три кілограми.

Росіяни почали активно висміювати новинку російських розробників. Причому часто - НЕ підбираючи слів і з матюками виразами.

«И все мимо цели, пезец, бочка жива», «пульнули с рогатки, показали 3де картинку как летит беспилотник а потом падая взрывается))))У меня чувство что он пролетел метров 100-200 и упал)))))», «Могли у Почты России взять. У них не хуже летает :)», «даже для показухи не смогли ни разу попасть в цель., позорище», «Я один прочитал сначала как: «Ку-ку Бля!»?», «хрень несусветная, небось ещё и пипец-дорогущая».

Читайте АСН в Google News