Над окупованих Донбасом зафіксували бомбардувальник

19.02.2019, 17:15

Спостерігачі Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ зафіксували над окупованою територією Донбасу польоти ТУ-95 або ТУ-142, повідомляється в звіті спостерігачів за 18 лютого.

"15 лютого в 10:00, перебуваючи на південно-західній околиці н. П. Старобешево (непідконтрольний уряду, 32 км на південний схід від Донецька), патруль СММ зафіксував літаючий об'єкт на південний схід від своєї позиції, що пролітав з південного заходу на північний схід. за допомогою оптичних засобів спостереження команда СММ визначила, що це був літак з чотирма турбогвинтовими двигунами і стрілоподібним крилом (імовірно Туполєв ТУ-95 або Туполєв ТУ-142). з 10:50 до 11:10, перебуваючи в районі на північний захід від н. п. Любовка (кол. Ленінське; непідконтрольний Правителі ству, 43 км на південний схід від Донецька), на схід від своєї позиції спостерігачі зафіксували літак (імовірно Туполєв ТУ-95 або Туполєв ТУ-142), який пролітав з півночі на південь і в зворотному напрямку", - йдеться в повідомленні.

При цьому в командуванні Повітряних сил ЗСУ повідомили, що інформація про бомбардувальнику ПКС РФ на Донбасі не відповідає дійсності.

Раніше повідомлялося про потужний вибух в Донецьку.

Читайте АСН в Google News