Закоханість переросте в стосунки. Любовний гороскоп на 8 лютого

07.02.2019, 19:10

У тих, хто закоханий, 8 лютого закоханість цілком може перерости в серйозні, довгі стосунки.

Можливо, це і не кращий день для любовних зізнань, зате ідеальний для прийняття рішень про початок спільного життя, беручи шлюб, бажанні завести дитину і т.д.

Овен

В цей день перед вами і вашою коханою людиною постане проблема. Її можна вирішити спільними зусиллями, а можна обійти, зробивши вигляд, що її немає. Яка з цих доріжок правильна - поки незрозуміло, але рішення доведеться приймати вже в цей день, причому негайно.

Телець

8 лютого ваша кохана людина наобіцяє вам багато всякого різного і хорошого, але навряд чи зможе в найближчому часі виконати всі свої обіцянки. Тому зірки рекомендують вам оперативно забути всі ті казки, які вона вам розповість, і згадувати їх лише в міру втілення їх у життя.

Близнюки

У п'ятницю вам доведеться довести вашій коханій людині, що рівень вашого інтелекту дуже високий і, цілком можливо, навіть вище, ніж у неї. Втім, акцентувати увагу на останньому аспекті не варто: а то раптом ще образиться або змусять комплексувати, всяке буває.

Рак

8 лютого вашій коханій людині буде ніколи вирішувати ваші проблеми, як морального характеру, так і всіх інших. Тому будьте готові до того, що вас не будуть розуміти, вам не будуть приділяти належної уваги і тому подібним діям. Побудьте самостійним.

Лев

У п'ятницю ваша кохана людина розповість вам якусь історію зі свого особистого життя, причому яка не стосується вас. Можливо, у неї з'явився таємний шанувальник або вона стала чиїмось шанувальником... Постарайтеся отримати максимальну користь з подібної відвертої розмови.

Діва

8 лютого вашій коханій людині буде досить важко спілкуватися з вашими близькими людьми. Перед нею постане щось на зразок бар'єру, перепони, чогось непереборного і дуже страшного. Тому постарайтеся не нервувати її зайвий раз і ні в які компанії не виводити. Хіба що якщо сама попросить.

Терези

У п'ятницю ви зрозумієте, що в цьому вас немає. Ви згадуєте про те, яка колись у вас була чудова (або нещасна) любов, або роздумуєте про те, який нещасної (або чудовою) вона буде в майбутньому. Можливо, варто перестати аналізувати ситуацію і, розслабившись, отримувати задоволення?

Скорпіон

Пам'ятайте, що зірки є завжди. Просто їх іноді не видно за хмарами. І якщо зараз у вас якісь проблеми на особистому фронті в загальному і з вашою коханою людиною зокрема, це зовсім не означає, що все погано і погано буде завжди. Одного разу хмари розійдуться, і вам відкриється приголомшливе зоряне небо. Треба лише трохи почекати.

Стрілець

8 лютого вашій коханій людині вдасться зробити над собою маленьку перемогу, чим вона не забуде вам похвалитися. Схваліть його дії і заохочуйте їх продовження в тому ж дусі, бо це саме те, чого від вас зараз чекають найбільше і чому найбільше зрадіють.

Козеріг

У п'ятницю вас накриє хвиля романтизму, і ви захочете, щоб у ваших відносинах з вашим же коханою людиною все було як в романі: величезні букети квітів, пристрасні визнання, красиві пейзажі і важкі погляди... Тільки виберіть роман зі щасливим кінцем, іншого вам не потрібно .

Водолій

Якщо ви хочете, щоб вас полюбили, полюбіть в першу чергу себе самі. Якщо ви навіть собі не потрібні, то невже знайдеться в цьому світі людина, якій ви будете потрібні?! Якщо така є, теж розслаблятися не варто: вона теоретично в будь-який момент може піти. Тому зізнайтеся собі в любові, приголубте своє серце - і ви побачите. що світ навколо вас стане трішки добрішим і світлішим. І ваша половинка в тому числі.

Риби

8 лютого ваші відносини з вашою коханою людиною будуть нагадувати маленький вогник: він буде гріти ледь-ледь, але якщо засунути в нього руки - обпечеться. Його може задути будь-який порив вітру, але він може стати причиною справжнісінького пожежі. Все залежить лише від вашої турботи.

Читайте АСН в Google News