Смертельна ДТП в Києві: суд заарештував водія Audi

02.02.2019, 17:16

Водій автомобіля «Ауді» 29-річний киянин Олексій Сахаров, підозрюваний в скоєнні смертельного ДТП на площі Перемоги в Києві 31 січня, узятий під варту на два місяці без права на внесення застави. Таке рішення 2 лютого прийняв Шевченківський районний суд Києва. Про це повідомила прес-секретар столичної прокуратури Надія Максимець.

Підозрюваного доставили до зали суду в супроводі лікарів і на каталці. Термін дії постанови - до 1 квітня 2019 року. Спілкуватися з представниками ЗМІ він навідріз відмовився, а під час засідання суду, майже весь час засідання ховав обличчя під ковдрою. Результати експертизи на предмет вмісту в крові підозрюваного наркотиків поки не відомі. Водій «Ауді» відмовився добровільно надавати біологічні зразки.

Нагадаємо, ввечері 31 січня на площі Перемоги в Києві в результаті масштабного ДТП зіткнулися п'ять автомобілів: Audi, Mazda, Skodа, Toyota і Daewoo. Аварію спровокував Олексій Сахаров, який перебував за кермом білого Audi. Його автомобіль на великій швидкості вилетів на площу і протаранив автомобілі, що стояли на світлофорі. Основний удар припав на автомобіль Mazda, дівчина-водій якого померла по дорозі в лікарню.

Читайте АСН в Google News