Відносини: причини розлучень за знаками Зодіаку

11.01.2022, 21:15

Багато знаки зодіаку неодноразово переживали розлучення, однак, можливо, варто звернути увагу на ряд моментів в їхній поведінці спочатку.

Овен

Відносини з представниками цього знака ускладнюють перепади настрою. При цьому дуже часто супутники Овнів переоцінюють свої можливості і не можуть цілком прийняти партнера. Все це свідчить про неминучий розрив.

Телець

У відносинах Тельці стають дуже нав'язливими і практично одержимими. Цей знак - великий власник і вимагає постійної уваги. Це веде до розлучення, яке просто вбиває Тельців.

Близнюки

Двоїстість Близнюків і їх непостійність змушує партнерів думати, що до них ставляться не дуже серйозно. Близнюки стають нервовими, і в підсумку від них йдуть.

Рак

Раки невпевнені в собі, тому чекають щохвилинних зізнань у коханні. При цьому, якщо партнера немає поруч, Раки починають мучити його питаннями, чим він зайнятий. Тому супутники Раків їх кидають.

Лев

Леви самолюбні і зарозумілі, хоча спочатку в стосунках це проявляється не так сильно. Але пізніше партнери Львів бачать цю сторону своїх супутників і розривають стосунки.

Діва

Діви дуже критикують оточуючих у будь-яких ситуаціях, а це не дуже приємно для їхніх партнерів. Обранці Дів починають відчувати, що вони не дуже-то і відповідна кандидатура, проте це зовсім не так. Цим Діви розбивають улюбленим серце, а вони в свою чергу йдуть.

Терези

Терези дуже люблять себе пожаліти, вони ниють у жилетку і постійно скаржаться на життя. Це вимотує їхніх партнерів, тому друга половинка швидко ретирується.

Скорпіон

Скорпіони дуже люблять таємниці і недоговорити щось важливе. Ця недомовленість не приводить до зростання довіри, тому такі союзи не будуть стабільні.

Стрілець

Стрільців кидають від того, що вони дають порожні обіцянки і помилкові надії. При цьому люди, які не знають, чого очікувати від Стрільців,  очікують найгірше.

Козеріг

Козероги зациклюються на недоліках відносин і не можу пробачити партнерам те, що насправді не грає великої ролі. Тому з кожним нагадуванням про промахи партнери Козерогів віддаляються від них.

Водолій

Водолії бояться, що їм розіб'ють серце, тому страждають у результаті від самотності. Цей знак постійно закривається, а в дійсності потрібно бути чесними і відкритими.

Риби

Риб кидають, бо цей знак в постійному пошуку чогось нового відштовхує від себе близьких людей. Кохані йдуть від Риб, тому що ті намагаються втекти від реальності.

Джерело: www.cluber.com.ua.

Читайте АСН в Google News