Омелян: Припинення залізничного сполучення з Росією неминуче

05.01.2019, 10:58

Кількість поїздок громадянами України залізничним транспортом у Росію значно скоротилася. А раніше було ініційовано питання повного припинення залізничного сполучення з РФ. Про це розповів міністр інфраструктури України Володимир Омелян.

«Поки питання припинення залізничного сполучення з РФ не фіналізовано на рівні Кабінету міністрів. Однак, завдяки нашим зусиллям, в минулому році ми отримали більший потік пасажирів в західному напрямку, ніж в східному. Ми бачимо по цифрам, що кількість поїздок громадянами України залізничним транспортом в Росію невблаганно скорочується. Тобто це повідомлення у будь-якому випадку буде припинено, або за рішенням уряду, або за фактом», - сказав Володимир Омелян.

Раніше Омелян заявив, що не розуміє, як українці можуть їхати працювати в відсталу і феодальну Росію. «Якщо ми говоримо про хороші заробітки, то країни Євросоюзу пропонують набагато кращі заробітні плати й умови праці. У Росії українцям робити нічого, там має бути санітарний кордон», - сказав міністр.

Читайте АСН в Google News